- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 15
Извини а каде има претставништво на Наша книга???
не е наша книга бе..
МЛАДИНСКА КНИГА.. имаат претставништво во лептокарија ама книгата ќе биде достапна од 1 април во МАТИЦА..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини а каде има претставништво на Наша книга???
ПРВАТА СЛИКА ОД HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS E ОНЛАЈНННН
ЕВАААА
![]()
ова можи да е во шумата кога оди доброволно да се предаде на Волдеморт, или една од шумите каде што скитаа
Даааааааа
... мада мислам дека според изразот на лицето не е коа му се предава на Волдеморт.. тоа коа скитаат мислам и јас дека е..:salut:
според изразот мислам дека ја бара таа срната или што беше, и кога го пронајде мечот на Грифиндор на дното на езерото...![]()
според изразот можеби ама според околината не баштоа е у снег.. и ако има снежен амбиент дрвата нема да бидат со таков контраст и сликата би имала подруга композиција:nenene:
Што мислите за тоа дека некои мислат дека Хари Потер е антихристијански??
Мене гајле ми е дали била антихристијанска, происламска или не знам уште каква.За религија ич не ми чуе, за книгата зборуваме
И како тоа антихристијанска кога сите ликови во книгата го слават Божиќ?
Ако неќе нека не чита, ама не може да кажува што било како било ако нема прочитано.Исто како јас да тврдам дека во Библијата главен е Алах и тоа го знам, а не сум ја ни прочитал![]()
Вака... тој ги има прочитано од 1-5 а сега не сака да продолжи понатаму... некако сфатил дека се антихристијански и му станале неинтересни...
Негов проблем.Ама да стигне до 5-ти дел и дотогаш да му биле "христијански", а после обратно, мора нешто да се мрднал![]()