- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 15
Извини а каде има претставништво на Наша книга???
не е наша книга бе..
МЛАДИНСКА КНИГА.. имаат претставништво во лептокарија ама книгата ќе биде достапна од 1 април во МАТИЦА..
Извини а каде има претставништво на Наша книга???
ова можи да е во шумата кога оди доброволно да се предаде на Волдеморт, или една од шумите каде што скитааПРВАТА СЛИКА ОД HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS E ОНЛАЈНННН
ЕВАААА
ова можи да е во шумата кога оди доброволно да се предаде на Волдеморт, или една од шумите каде што скитаа
според изразот мислам дека ја бара таа срната или што беше, и кога го пронајде мечот на Грифиндор на дното на езерото...Даааааааа
... мада мислам дека според изразот на лицето не е коа му се предава на Волдеморт.. тоа коа скитаат мислам и јас дека е..:salut:
според изразот мислам дека ја бара таа срната или што беше, и кога го пронајде мечот на Грифиндор на дното на езерото...
Излегоја нова слики на маглнет спор ми е интернетот не можам да ги видам, се нервирам....според изразот можеби ама според околината не баш тоа е у снег.. и ако има снежен амбиент дрвата нема да бидат со таков контраст и сликата би имала подруга композиција:nenene:
А има некоја книга од жарнот фантазија која е христијанска????Што мислите за тоа дека некои мислат дека Хари Потер е антихристијански??
Тоа го знам...Мене гајле ми е дали била антихристијанска, происламска или не знам уште каква.За религија ич не ми чуе, за книгата зборуваме
И како тоа антихристијанска кога сите ликови во книгата го слават Божиќ?
Вака... тој ги има прочитано од 1-5 а сега не сака да продолжи понатаму... некако сфатил дека се антихристијански и му станале неинтересни...Ако неќе нека не чита, ама не може да кажува што било како било ако нема прочитано.Исто како јас да тврдам дека во Библијата главен е Алах и тоа го знам, а не сум ја ни прочитал
Негов проблем.Ама да стигне до 5-ти дел и дотогаш да му биле "христијански", а после обратно, мора нешто да се мрдналВака... тој ги има прочитано од 1-5 а сега не сака да продолжи понатаму... некако сфатил дека се антихристијански и му станале неинтересни...
И јас не знам зошто... во исто време почнавме да ги читаме , заедно се смеевме, разговаравме... Не знам можеби од дома му го промениле мислењето оти јас знам дека брат му мрази Хари Потер, исто и татко му...Негов проблем.Ама да стигне до 5-ти дел и дотогаш да му биле "христијански", а после обратно, мора нешто да се мрднал