Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
happy_baby_picture1.jpg

Не сите изненадувања се добри :pos2::pos2:

Се разбира во соодветната животна доба :)

Иначе, дајте идеа што да зеам? Нешто да има врска со цвеќиња. Ок ружи, нешто да биде искомбинирано со подарокот. Порано имаше едни стаклени ружи, долго време неам видено.:smir:

И тоа изненадување е добро, само не оваа Нова Година. :)
Додека за подарокот, треба да и го познаваш карактерот, немој да и земеш нешто вообичано, напротив, подобро нека биде чудно и малку фрикнато, отколку да биде нешто ... што секоја друга девојка би го добила за Нова Година.:smir:

Купи и го парфемон оној Rock N'Rose,имаш и ружа и убав поклон :pos:

Инаку,мене Нова Година не ми претставува причина за подарок,годишнина пак некако,ама Нова Година?Глупости,за џабе пари трошење,подобро ќе му купам нешто онака на некој незначаен ден ама ќејфски да го купам,да ми се погоди моментот,ем и ќе го изненадам,одколку вака некако ко со сила,па ќе се мислам што,па како,па дали ќе му се свиѓа,затоа најдобро спонтано,ќе видам нешто у дуќан и ќе знам дека треба да го поклонам шо се вика.
Што скупо ова да се има врска на денешницава,ко што се празници на секој втор ден особено ова време...

Ќе му зеам ја на брат ми една торбица за лап топ па он нека си купи лап топ:pos2: А на моите ќе им зеам прво некој денар па после ќе им купам нешо:) али појма неам шо.Може на мајка ми ќе и ги симнам хрватскиве серии од нет и ќе и ги стаам на ДВД а на татко ми....друг телевизор пошо мајка ми сапуници ќе гледа:)

Мразам подароци! Ни сакам да подарувам, а ни сакам пак да ми подарувваат, што ми е потребно сама ке си купам нема потреби од други. :nenene:

Оваа година така шалабајзерски ми помина... Секогаш сум се трудела околу поклонот (да одберам нешто користно, да го свиткам убаво и сл)... Оваа година, најмалку важност им оддавам... Не се замарам ич...
И за нова година, е нема ама баш за никој да купам.... А и јас не сакам ништо материјално...

Поклон за Св.Трифун(Valentine's day)

Имате ли некои идеи за што ќе и купите на вашата најмила/најдраг..Нешто посебно..од срце...или пак немате таков обичај..

Пишете:helou:

Ааа сум ја утнал темата преѓеска, изгледа затоа ме збришавте.

Епа за Св.Трифун ако веќе се бара подарок дефинитивно тоа ќе бидат ножички за кроење лозје, прво ради симболика, второ ради рачките (нежна црвена пластика).

Имате ли некои идеи за што ќе и купите на вашата најмила/најдраг..Нешто посебно..од срце...или пак немате таков обичај..

Можеби повеке не е оргинално тоа што ке и го купам али планирам да и купам нешто што она обожава а тоа е некое бело меченце и на него залепена некоја оргинална посвета за да се почуствува посебна и единствена и најсрекна во тие мигови.Иако не поклонувам само за празников , туку кога ке ми текне тогаш а на овој ден нешто скромно но со љубов .

jas veke mu kupiv na miloto moe edna bluzicka ama fala bogu ne mi e povod sv valentin da mu podaram znaci si praktikuvam da mu kupam neso

jas standard parfem ili nekoj interesen dukser a mozebi i mecence.. a mojov isto.. samo nekogas utnuva.. za rodenden mi podari pizami :D

Здравје, ако сме на исто место, подарокот ќе се состои од неколку свеќички наредени по соба, плеј листа на винампот и вино и чоколади:)

Што би подариле за Св.Валентајн - Валентин

Па ајде сите да ги кажеме нашите, идеи, мисли- за тоа што би му подариле на партнерот за Св.Валентин. Јас имам дилема околу ова прашање па би сакал да ми помогнете. Знам дека јас прв треба да кажам затоа што јас ја отворам темата, но овојпат барам од вас.:smir:

Па ајде сите да ги кажеме нашите, идеи, мисли- за тоа што би му подариле на партнерот за Св.Валентин. Јас имам дилема околу ова прашање па би сакал да ми помогнете. Знам дека јас прв треба да кажам затоа што јас ја отворам темата, но овојпат барам од вас.:smir:
Што му се подарувам себеси секој ден малку ли е?

i jas se mislam luge eve go vo sabota e setnav malce niz gradov ali neznam sto da kupam....mazi sto sakate vie?????:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom