Што може да направи една жена курва?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ЦЦЦ... Колку не си ги почитувате стаповите!?!?!
Тоа ли е за вас евтина работа?
А што е најинтересно на други теми плачат за да им го побараат „стапот“.Ама во зависност од ситуација,ваму курва,таму срамежлива тиква што не сакаат да ја молат :)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
А што е најинтересно на други теми плачат за да им го побараат „стапот“.Ама во зависност од ситуација,ваму курва,таму срамежлива тиква што не сакаат да ја молат :)
Ај, не збориме веќе, ептен ќе ги засрамиме ќе престанат да даваат...

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Ај, не збориме веќе, ептен ќе ги засрамиме ќе престанат да даваат...
и така ќе нема курви :pos2:
а ни обострано задоволство :pos2:
или сами себе ќе се задоволуваме :pos2:
курва може да биде само жена шо ќе те изневери со друг,шо ќе биде со тебе а нема да те почитува или шо ќе те напушти заради некој друг "подобар" и такви работи
а доколку на жена и пружиш све и ја сакаш јас верувам дека нема да се случат такви работи ...
курва неможе да биде жена шо скока од кол на кол тоа е само за тоа што она така си сака и ако она така си сака ондак респект остај и ич не ја закачај или помини ја и не ја рецкај 2% после

и мислам дека вие жените треба малце да размислите затоа што барем јас така мислам доколку знаете дека некој спиел со повеќе жени вас тоа ви се свиѓа и сте среќни што конечно е кај вас и вие го имате

епа кај машките не е така
затоа после сте вакви онакви

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Па, брат исто ти се фаќа... Дали курва или курв (тоа ти е во машки род тој што фаќа многу кривини..., прима превед...), се сведува на истото: недоследноста во ставовите не прави евтини, на кое и да било поле!

Член од
14 мај 2009
Мислења
323
Поени од реакции
7
Како 90% од машките што им е главна одлика.
Не велам не. Но курва е општа именка од женски род а и темава во сам наслов за жена прашува.:pipi:
Знајш како, и лебон е ефтин ама го почитувам. А ако на една жена понудата на стап и е исто како понудата на леб па катаутро од различни продавничина си купува, тогаш за таа жена велиме дека е курва. Инаку јас не знам шо би било друго курва. Баш ќе побарам да читнам повеќе мислења, ме заинтересира темава.
И да, ефтини се денес стапојте, но не секој стап, и не за секоја услуга. Постои тука обострана размена на ефтина роба, ама се е по договор. Малце дал, малце зел. Инаку никој не ти дава отфазла од она шо мојш да платиш.:toe::)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.805
Поени од реакции
12.295
Не знам што ја прави жената такво нешто, али што може да направи???...
Чуда сине, чуда :vozbud::vozbud:

M

marsovka

Гостин
Не велам не. Но курва е општа именка од женски род а и темава во сам наслов за жена прашува.:pipi:

Знајш како, и лебон е ефтин ама го почитувам. А ако на една жена понудата на стап и е исто како понудата на леб па катаутро од различни продавничина си купува, тогаш за таа жена велиме дека е курва. Инаку јас не знам шо би било друго курва. Баш ќе побарам да читнам повеќе мислења, ме заинтересира темава.
И да, ефтини се денес стапојте, но не секој стап, и не за секоја услуга. Постои тука обострана размена на ефтина роба, ама се е по договор. Малце дал, малце зел. Инаку никој не ти дава отфазла од она шо мојш да платиш.:toe::)
Друже ај ќути пошто знам дека некоја „курва“ после неколку пати секс ќе ја сакаш повеќе и од мајкати.
Така да дај не се прави принципиелен и не лепи етикети . Пошто ако ти дое некоја според која ги исполнува овие критериуми за да биде курва според тебе и те издупи поштено нема да знаеш како се викаш наредните три дена и само на нејзе ќе мислиш.

Туку проблемот е што таквите не ебат два посто луѓе ко тебе . Ќути и кулирај дадов дефиниција за тоа што е курва погоре.

Член од
14 мај 2009
Мислења
323
Поени од реакции
7
Курва ти е типка која ќе те остави на цедило и ќе замине со друг иако пред тоа си го превртил целиот свет за нејзе, е тоа е курва . И на крај ќе рече дека он е крив.
Поголема курва од овие жени нема .
Помала има???
Друже ај ќути пошто знам дека некоја „курва“ после неколку пати секс ќе ја сакаш повеќе и од мајкати.
Така да дај не се прави принципиелен и не лепи етикети . Пошто ако ти дое некоја според која ги исполнува овие критериуми за да биде курва според тебе и те издупи поштено нема да знаеш како се викаш наредните три дена и само на нејзе ќе мислиш.

Туку проблемот е што таквите не ебат два посто луѓе ко тебе . Ќути и кулирај дадов дефиниција за тоа што е курва погоре.
Нешто многу навредливо ми настапи. Нервозно. Никакви етикети не залепив никому, дури и за општ поим курва според мојата дефиниција не дадов суд дека ете тоа е многу лошо, не реков дека таквите жени не ги сакам. Напротив ти ме етикетираш мене, па уште мешаш мајки и сл. Не е ок.
Слабо твојана дефиниција, најдов многу подобри погоре. Инаку најдобро да си ќутам да, и ќе си замолчам после ова, бидејќи повеќе не ми се коментира ваков вид безобразие.:back:. Срамежлив сум човек.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
239
Поени од реакции
16
Nema zeni kurvi, ima samo lugje kurvi, a vo taa kategorija spagjaat:

-Lugjeto koi gi predale svoite vrednosti(moralni i emocionalni) vo zamena za nesto materijalno.

Za mene se pogolemi kurvi od samite prostitutki, zenite i mazite, koi glumat ljubov kon nekogo, a fakticki so doticniot/doticnata se samo zaradi ispolnuvanje na nekoi svoi potrebi od materijalna priroda(pari, rabotno mesto, pozicija, status)

So prostitutkite, barem imas cist, biznis znaes sto vlozuvas i sto dobivas, a so ovie pogolemive kurvi koi gi spomnav pogore mozes da ostanes i bez pari i so skrseni sonista ocekuvanja i emocii....

Koj e pogolema kurva..presudete sami...:toe:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.315
Поени од реакции
30.656
Nema zeni kurvi, ima samo lugje kurvi, a vo taa kategorija spagjaat:

-Lugjeto koi gi predale svoite vrednosti(moralni i emocionalni) vo zamena za nesto materijalno.

Za mene se pogolemi kurvi od samite prostitutki, zenite i mazite, koi glumat ljubov kon nekogo, a fakticki so doticniot/doticnata se samo zaradi ispolnuvanje na nekoi svoi potrebi od materijalna priroda(pari, rabotno mesto, pozicija, status)
Тоа се спонзори/спонзоруши. Си ги помешал поимите:smir:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
abe kurva moze da ti go pu██ prvo ....pa se drugo po red :drk:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Добро се секса, добро профитира и крши многу неискусни машки срца.

Затоа не идете по курви.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Забораил да ти каже, дека се она што го кажа, пљус на крај НАС ДА НЕ НИ ДАДЕ.
Ако ни даде, пак ќе остане курва, ама половина од гревот ќе биде амнестиран, а нас ќе ни гае и одвиши неколку сантими од нашиот фалус.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Забораил да ти каже, дека се она што го кажа, пљус на крај НАС ДА НЕ НИ ДАДЕ.
Ако ни даде, пак ќе остане курва, ама половина од гревот ќе биде амнестиран, а нас ќе ни гае и одвиши неколку сантими од нашиот фалус.
Значи според вас жените сами од себе се курви(и ако ви дадат и ако не ви дадат)

Kajgana Shop

На врв Bottom