Како што може сама да се направи курва,ни двајца мажи неможат.Што може да направи една жена курва?
Мислам дека тоа го може ЕДЕН маж.
Анонимна по ПП напиша:За искрена љубов, да ти кажам право, ми треба многу за да ја почувствувам. Со ова момче што сум сега се знаев 7 месеца пред да почнам да чувствувам нешто. Исто и со тие минатите што се зацапував во нив. Љубов на прв поглед кај мене никогаш не се случила, чудна личност сум веројатно
А за тоа дека курви се мажи и жени што имаат секс на прв дејт е чиста глупост според мене. Задоволување нагони, збеснатост, вишак енергија, се` може да е. Има поголеми работи кои ги прават луѓето курви отколку секс на 1 состанок
Ако ваквиот посреден и анонимен начин на ставање мислења е против правилата на форумов, ги молам админите да ми кажат.Анонимен ПП напиша:... не мислам дека е курва ако има секс на прв состанок иако е чудно и тоа доста но сепак неможе да се извадат конкретни факти за некој според она како се однесувал некогаш во дадена ситуација...
Е сега... за она второто - просек... незнам ама ако нешто чуствувам тоа навистина ќе го осети и таа а и јас, впрочем ретко кога сум покажал чуства... значи кога ќе се појават, тука се и остануваат.
Еве уште еден став кој до некаде покажува дека не сум во право. Изгледа... :smir: На крај изгледа, најголем конзервативец на темава ќе излезам. Аман, што човек ќе да сум... :uvo:Анонимен ПП напиша:Во мојов речник зборот курва постои само како заебанција и не го употребувам во смислата во која ти овде си го употребил...
Сметам дека секој има право да си го живее животот како сака (се разбира според закони и слично...) и дека е негова одлуката со колку партнери ќе биде, и што ќе прави со нив...
Е сега, за второто... појма немам, кога се работи за љубов и нема некои рецепти и рокови али сепак првите недела-две се обично затресканост, еуфорија и слично... понатака веќе можеш понормално да размилсуваш и да сфатиш за што се работи...
хаахха е да бе..Како што може сама да се направи курва,ни двајца мажи неможат.
Жената е курва кога се ебе надвор од врска/брак.
Жена што практикува често секс кога е single не ја прави курва,барем за мене не е курва.
Ние што се уназадена нација по менталитет и современо живеење е друга работа.Секаде во светот сексот е најнормален чин и кога партнерите не се во врска.Затоа за многу од "мангупите" во Македонија девојка која има секс надвор од врска е курва.
Курва е тежок збор за жена,подобро е да се каже мераклика отколку курва