Што може да ви го расипе денот?

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Ништо не може да ми го расипе денот и да ме извади од колосек. Сите проблеми ги решавам културно и елегантно.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Многу работи, ако почнам да ги набројувам ќе треба да исполнам неколку страни:). Меѓутоа се трудам да ги игнорирам и со тоа не дозволувам да ми го расипат денот.

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Можат многу работи да ми го расипат дено... :D

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Кога се збираме со другарите и некој не е повикан и дојде и може да ми го расипи денот..:toe:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ништо,веќе расипан е пред да почне:pipi:
де бе другар.. толку негативно да му ебам матер? на невидено ти судиш или?

мене лично може да ми расипе ден ако сум ненаспан.. ако праам колоквиум.. ако ме изнервира некој... не ми тек нува сеа друго али има сепак...

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Фурнаџија, зурлаџија, столар, колар, аптекар, млекар, лимар, килимар, билетџија, кесеџија, возач, ложач, градинар, капинар, кожар, пожар, златар, слаткар, казанџија, бозаџија, семкар, женкар, лимар, килимар, алатничар, копаничар, политичар, аналитичар,попадика, владика, амбасадор, тореадор, артист, хорист, лекар, заболекар, гаталец, паталец, пазарџија, атарџија, глупав, тупав, часовничар, бунтовничар, комбајнер, дизајнер, технолог, теолог, астролог, филолог, психолог, геолог, економист, хорнист, пијанист, виолинист, професор, семафор, пчелар, седлар, вратар, татар, хостеса, стујардеса, чокохоличар, алкохоличар, кројач, борач, форумџија, золумџија................ и Циле, Миле.....и :nesvest:

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
многу работи
... најчесто коа ќе се испокарам со некој ...

S

stereo m'c

Гостин
повеке фактори можат да ми го расипат денот...да почнеме со ајде станувај 12 часот,домашната напнатост треба да одам на факултет, а така ме мрзи....и секако доколку саканата ми е нерасположена тоа многу ми влијае.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
ништо не може да ме изненади,затоа што сум поминал многу добри и лоши работи..единствено болест,смрт кај моите најблиски..

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Нагла промена на време ептен ми расипува ден.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Комшијата,во случај да слезе во визба и да цепе дрва исто ко да ме мава вглаа со секирата или некој инксатор или поштар да ми се обеси на ѕвонче дур спијам!

Kajgana Shop

На врв Bottom