Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
РТС 2:smir:Prenos kje ima li nekade ??
Партизан 92:69 Металац
Полуфинале Партизан - Жлезда :back: Уште во полуфинале ке има силувањее !!!![]()
Незнам дали да се радувам или да плачам:nesum:
Ноќна мора им станавме више греота се и тие душички кај што се порадуваа дека влегоа во плеј-оф ова им дојде како бумеранг-жално нели
Иначе што се однесува до утакмиците мора да се гледаат и да се снимаат(по желба)затоа што од сигурен извор знам дека некои играчи од оваа златна генерација на Партизан(како што ја нарекуваат) ги играат последните утакмици за Партизан и после оваа заминуваат во странство
Затоа деновиве низ Србија се повикуваат сите навивачи и симпатизери на Партизан да дојдат во што поголем број во Пионир за да може достојно да ги испратат овие херои достојно како и што им доликува и да со помош на нашето навивање да им помогнеме да земат уште една титула Шампион на Србија:salut:
Јас како што знам повеќето играчи ке останат и наредната сезона во Партизан, а можно е само заминување на Робертс и МекКалеб за кого се заинтересирани многу Европски клубови како и Европксиот првак Барселона.