Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Мене веќе не ми е интересно, на вас? :wink: ДОМИНИРАЈ !!!

:helou:

Повторно победа против жлезда.При резултат 39:32 за звезда го исклучија Вујошевич.Тогаш почнавме да играме како што знаеме и резултатот беше 42:59.На крај малку се опуштивме и заврши со +11.Финале најверојатно ке играме со Хемофарм :)

Бесплатен е влезот за првата финална утакмица...
Гробари стобом све до победе!!!

Седум водиме на полувреме :helou:

--- надополнето ---

Пaртизан 67:60 Хемофарм
iconwaveea9.gif

Досадно,досадно,досадно....
до кога?

Кошаркаши Партизана су у другом мечу финала плеј офа победили Хемофарм резултатом 86:81, а меч је обележила општа туча играча минут пре краја која се пренела и на трибине. Утакмица је после прекида ипак настављена, а завршена је игром три на три због искључења свих осталих играча!До опште туче на паркету је дошло на 1:08 до краја наелектрисане утакмице пуне кошкања после жестоког дуела Александра Марића и Катића под кошем. Резултат је био 80:78.

krajno vreme da se prekine bojkotot!!!!

[SIZE=-1]Posle desetominutne pauze sudije su isključile Katića, Marića i obe klupe a utakmica je nastavljena s tim što su oba tima igrala sa samo 3 igrača. Za Partizan su igrali Veseli, Mekejleb i Robets. Mekejleb pogađa za dva a u sledećem napadu pogađa dva bacanja. U poslednjem napadu Veseli zakucava i to je to. Partizan dolazi do pobede. [/SIZE]:vozbud:

Сега гледав на ртс реприза она невидено беше....

Едно гомно мало го акна Весели во тепачката,најдебел крај извлече проба да ги раздели ама ...
Иначе у тепачката Мариќ и Божиќ беа главни:),на снимката се гледа добро,зверови !!!!
Не знам што да кажам,само ќе кажам ЛЕГЕНДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hah fativ i ja sea krajot..ludnica:)..alii kako gi zaredi Bozic kapitenski hahahah zver!! :)

Најново!!!!!
Сеа на Ртс кажаа дека звезда ќе ја земе титулата ,дисквалификувани сме ради тепачкава :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom