Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Немора да ми црташ, знам убаво што сакаш да ми кажеш и пробуваш да ме (не) убедиш... ама џабе се трудиш кога нема ни 1% ефект од тоа... така да почни да си ја пееш "Узалуд се трудим ја"... Ти како голем патриот сакаш да ме (не) убедиш да почнеме да навиваме за Вардар, Работнички, Силекс итн. фудбал... или МЗТ, Работнички, Фени итн. кошарка... а, да престанеме да навиваме за клубовите надвор од Македонија (во случајот од Србија)... вакво размислување како тебе имаат 5% во државата, а како моето размислување и на другите тука на форумот што не се сложуваат со твоето мислење 95%... така да треба да се преиспитате вие што припаѓате во тие 5%...ok "druze" mile ocigledno ne me razbiras,a ovde da ti nacrtam ne e izvodlivo ,neli?
radio "ros" i "city" radio ne se na ista frekvencija taka?
daleku si od vistinskite i realni sostojbi,za ova sto ti go zboram (ne samo na tebe),ama ocigledno toa e toa(fikjo nemoze da ide poveke od toa sto e vo momentot)...
a za makedonskoto zname...da ne dade GOSPOD da se pogodis do nekoi grci koga si vo belgrad...kako se osekjale oni koga pokraj niv imalo makedonsko zname???...E OVO STVARNO NEMA NI U BEOGRADU!!!
red humor ...red biseri...made in macedonia
p.s.dogovorete se so "brakjata" od solun ,i taka pominuvaat od tuka pa na eden trosok zaedno do belgrad,ke si imate sto da si poprikazete po pat...za partizan de...sekako...
nekogas ke mozete da otidete i do solun koga ke igraat prijatelska paok-partizan(imase edna takva sredba vo skoro vreme)...i kazete im tamu EVO STIGLI SMO I MI IZ MAKEDONIJE!!! ke ve"nagostat" 100%,pa poznati se oni za toa...:pusk:
На 10-тина столчиња (десно на сликата) од прилика, имаше група Грци со грчко знаме... така да немаше никаков проблем пред, за време и по завршувањето на натпреварот
И за овоа ќе те разочарам, извини... Познавам пет луѓе од Македонија што беа со Гробари во Грција на натпревар ПАОК - Партизан...
PAOK - PARTIZAN = FOREVER - TOGETHER
А, тоа значи, дека не е битно од која држава си или што си по националност... кога си заедно со Гробари, тогаш се се заборава :helou: