Фан клуб: Партизан!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
ok "druze" mile ocigledno ne me razbiras,a ovde da ti nacrtam ne e izvodlivo ,neli?
radio "ros" i "city" radio ne se na ista frekvencija taka?
daleku si od vistinskite i realni sostojbi,za ova sto ti go zboram (ne samo na tebe),ama ocigledno toa e toa(fikjo nemoze da ide poveke od toa sto e vo momentot)...

a za makedonskoto zname...da ne dade GOSPOD da se pogodis do nekoi grci koga si vo belgrad...kako se osekjale oni koga pokraj niv imalo makedonsko zname???...E OVO STVARNO NEMA NI U BEOGRADU!!!
red humor ...red biseri...made in macedonia

p.s.dogovorete se so "brakjata" od solun ,i taka pominuvaat od tuka pa na eden trosok zaedno do belgrad,ke si imate sto da si poprikazete po pat...za partizan de...sekako...
nekogas ke mozete da otidete i do solun koga ke igraat prijatelska paok-partizan(imase edna takva sredba vo skoro vreme)...i kazete im tamu EVO STIGLI SMO I MI IZ MAKEDONIJE!!! ke ve"nagostat" 100%,pa poznati se oni za toa...:pusk:
Немора да ми црташ, знам убаво што сакаш да ми кажеш и пробуваш да ме (не) убедиш... ама џабе се трудиш кога нема ни 1% ефект од тоа... така да почни да си ја пееш "Узалуд се трудим ја"... Ти како голем патриот сакаш да ме (не) убедиш да почнеме да навиваме за Вардар, Работнички, Силекс итн. фудбал... или МЗТ, Работнички, Фени итн. кошарка... а, да престанеме да навиваме за клубовите надвор од Македонија (во случајот од Србија)... вакво размислување како тебе имаат 5% во државата, а како моето размислување и на другите тука на форумот што не се сложуваат со твоето мислење 95%... така да треба да се преиспитате вие што припаѓате во тие 5%... :toe:

На 10-тина столчиња (десно на сликата) од прилика, имаше група Грци со грчко знаме... така да немаше никаков проблем пред, за време и по завршувањето на натпреварот :pipi:

И за овоа ќе те разочарам, извини... Познавам пет луѓе од Македонија што беа со Гробари во Грција на натпревар ПАОК - Партизан...

PAOK - PARTIZAN = FOREVER - TOGETHER

А, тоа значи, дека не е битно од која држава си или што си по националност... кога си заедно со Гробари, тогаш се се заборава :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Се сложувам со Миле,Партизан ти е друже религија и џабе ќе ми надуваш курот уштер 1000 поста да пишеш само ќе се бламираш.
позз:vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ok "druze" mile ocigledno ne me razbiras,a ovde da ti nacrtam ne e izvodlivo ,neli?
radio "ros" i "city" radio ne se na ista frekvencija taka?
daleku si od vistinskite i realni sostojbi,za ova sto ti go zboram (ne samo na tebe),ama ocigledno toa e toa(fikjo nemoze da ide poveke od toa sto e vo momentot)...
a za makedonskoto zname...da ne dade GOSPOD da se pogodis do nekoi grci koga si vo belgrad...kako se osekjale oni koga pokraj niv imalo makedonsko zname???...E OVO STVARNO NEMA NI U BEOGRADU!!!
red humor ...red biseri...made in macedonia
p.s.dogovorete se so "brakjata" od solun ,i taka pominuvaat od tuka pa na eden trosok zaedno do belgrad,ke si imate sto da si poprikazete po pat...za partizan de...sekako...
nekogas ke mozete da otidete i do solun koga ke igraat prijatelska paok-partizan(imase edna takva sredba vo skoro vreme)...i kazete im tamu EVO STIGLI SMO I MI IZ MAKEDONIJE!!! ke ve"nagostat" 100%,pa poznati se oni za toa...:pusk:
Ајде друже Клинт Иствуд пошо си толку опасен со постовите,кажи си ти за кој навиваш од Македонија,онака чисто информативно ??!?!?!?
Извини што ке те разочарам вака,јас имам братучед во Лесковац,еден од главните е за таа група Гробари од таму,е сеа муабетот што ми е мене...еднаш се избаци со маица МАКЕДОНИЈА ДО ИНДИЈА !!!
И сеа што да праиме,а најјакото е што на ЈНА тогаш имало и гејци дојдени од Солун,навивачи на Паок и ништо не му рекле,нит него нит на воџите на Гробари да ја соблече маицата,да се тргне од трибина,ништо !!!
И сеа што праиме тука...
Со ова сакам да ти кажам дека кога си на Југ или во Пионир,националноста не е важна кај нив,важно е да го сакаш Партизан...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Стварно не е потребно бламирање на форумов...
Јас од кога знам како ми е името знам дека бев за партизан :) други коментари се сувишни...(тогаш ниту имавме спор со име презиме знаме итнт)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
А, тоа значи, дека не е битно од која држава си или што си по националност... кога си заедно со Гробари, тогаш се се заборава :helou:
и јас мислам дека не е битна националноста,и од која држава си;)

и не е битно на кој јазик се пее:
важно е дека ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ
п.с.дечките од Македонија кои одеа на натпревари на Партизан и Звезда во 90-тите години имаа респект од тогашните воџи и први луѓе на нивните навивачки групи ,а додека денешниве "гробари и делии" од Македонија се за жалење....и да го напоменам само дечкото од Велес кој прв со Македонско знаме влезе на терен на едно дерби на ЈНА(не ми текнува само на кое дерби беше инцидентот),гледаме грчки знамиња на ЈНА,зашто нема и МАКЕДОНСКИ,со оглед на тоа што сте побројни од гејците??????лесно и едноставно,носиш МК знаме и после 90 мин пак го пакуваш:toe:
п.с. не мислам да се "расправаме",објаснуваме и дебатираме со денови,туку само сакам прост одговор на моето прашање,ако е можно тоа

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Немора да ми црташ, знам убаво што сакаш да ми кажеш и пробуваш да ме (не) убедиш... ама џабе се трудиш кога нема ни 1% ефект од тоа... така да почни да си ја пееш "Узалуд се трудим ја"... Ти како голем патриот сакаш да ме (не) убедиш да почнеме да навиваме за Вардар, Работнички, Силекс итн. фудбал... или МЗТ, Работнички, Фени итн. кошарка... а, да престанеме да навиваме за клубовите надвор од Македонија (во случајот од Србија)... вакво размислување како тебе имаат 5% во државата, а како моето размислување и на другите тука на форумот што не се сложуваат со твоето мислење 95%... така да треба да се преиспитате вие што припаѓате во тие 5%... :toe:

На 10-тина столчиња (десно на сликата) од прилика, имаше група Грци со грчко знаме... така да немаше никаков проблем пред, за време и по завршувањето на натпреварот :pipi:

И за овоа ќе те разочарам, извини... Познавам пет луѓе од Македонија што беа со Гробари во Грција на натпревар ПАОК - Партизан...

PAOK - PARTIZAN = FOREVER - TOGETHER

:pos::pos::pos:

Radi vakvi kako tebe, drzavava propagja, a grcite ke ne ebavaat do nemajkade. :smir:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123

п.с.дечките од Македонија кои одеа на натпревари на Партизан и Звезда во 90-тите години имаа респект од тогашните воџи и први луѓе на нивните навивачки групи ,а додека денешниве "гробари и делии" од Македонија се за жалење....и да го напоменам само дечкото од Велес кој прв со Македонско знаме влезе на терен на едно дерби на ЈНА(не ми текнува само на кое дерби беше инцидентот),гледаме грчки знамиња на ЈНА,зашто нема и МАКЕДОНСКИ,со оглед на тоа што сте побројни од гејците??????лесно и едноставно,носиш МК знаме и после 90 мин пак го пакуваш:toe:
п.с. не мислам да се "расправаме",објаснуваме и дебатираме со денови,туку само сакам прост одговор на моето прашање,ако е можно тоа

http://www.freeimagehosting.net/image.php?78ccb321ee.jpg

Овој ли е тој велешанецот?

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
штом е на ЈНА тој е....во нашите навивачки кругови,типот е запамтен како еден од Македонците кои носеле МК знаме на Партизан/Звезда

Radi vakvi kako tebe, drzavava propagja, a grcite ke ne ebavaat do nemajkade. :smir:
па ние треба да се преиспитаме,мислам сепак ние си навиваме за МАКЕДОНСКИ клубови,а не како останатите 95%.:vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Многу ми е мило и се чувствувам привилегирано што првиот пост ми го посветуваш мене :pipi:

Државата пропаѓа од индивидуалци кои гледаат само како да дојдат до фотеља... а не од тие што навиваат за Партизан и Звезда... али пак ќе кажам, СТРОГО ЗАБРАНЕТА Е ПОЛИТИКАТА ДА СЕ МЕША СО СПОРТОТ !!!

А, ти слободно навивај си за Вардар, никој не те со сила натерува да навиваш за Партизан или Звезда... и затоа не ни пробувајте да ме (не) натераш (натерате) да не навивам (навиваме) за Партизан или Звезда...

Имате си Фан Клуб Вардар 2000 и пишувај те си таму... политички муабети не се пожелни во овој Фан Клуб... :helou:

штом е на ЈНА тој е....во нашите навивачки кругови,типот е запамтен како еден од Македонците кои носеле МК знаме на Партизан/Звезда

па ние треба да се преиспитаме,мислам сепак ние си навиваме за МАКЕДОНСКИ клубови,а не како останатите 95%.:vozbud:
Ти поставив слика со Македонско знаме во Пионир... јас бев со таа група што го носеше знамето... така да немаше никакви реакции :helou:

Ти слободно си навивај за Вардар, само не замарај по другите фан клубови и не објаснувај кој за кого да навива, оти веќе почна психички да замараш :helou:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ти поставив слика со Македонско знаме во Пионир... јас бев со таа група што го носеше знамето... така да немаше никакви реакции :helou:

Ти слободно си навивај за Вардар, само не замарај по другите фан клубови и не објаснувај кој за кого да навива, оти веќе почна психички да замараш :helou:
мора ра разграничиш НАВИВАЧ и ФАН на еден клуб.........а ти си второто(според сликата што ја постира),ја ти постирам и објаснувам за ударни транспаренти на CURVA,а ти ми постираш слика од позади камери:tapp:
а што ќе биде тогаш ако јас се сликам на ПАО,ПАОК или Олимијакос стадионите со МК ЗНАМЕ(вергина) тоа значи дека дека има Македонци меѓу нив и тие ништо не ми прават:toe:
НАВИВАЧКА ТРИБИНА е една работа,а друга работа е СЕМКАРСКА трибина
да живееше во Германија,Австрија,Бугарија дали ќе навиваше за Партизан,а да само ПАРТИЗАН се ВОЛИ:pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
мора ра разграничиш НАВИВАЧ и ФАН на еден клуб.........а ти си второто(според сликата што ја постира),ја ти постирам и објаснувам за ударни транспаренти на CURVA,а ти ми постираш слика од позади камери:tapp:
а што ќе биде тогаш ако јас се сликам на ПАО,ПАОК или Олимијакос стадионите со МК ЗНАМЕ(вергина) тоа значи дека дека има Македонци меѓу нив и тие ништо не ми прават:toe:
НАВИВАЧКА ТРИБИНА е една работа,а друга работа е СЕМКАРСКА трибина
да живееше во Германија,Австрија,Бугарија дали ќе навиваше за Партизан,а да само ПАРТИЗАН се ВОЛИ:pos2:

Јас сум првото во случајот, зар не гледаш дека јас имам сликано од местото каде што се Гробари?- а, дали знамето е на една или друга трибина, тоа не е важно... бидејќи кога игра Партизан во Пионир, цела сала е на нози и цела сала пее, и цела сала вее знамиња... здравје Боже кога ќе идам нареден пат, само за тебе ќе се сликам со Македонско знаме за да видиш дека не е важно тоа од каде си, туку е важно да си за Партизан...

Ај оди сликај се со Вергина знаме на Панатинаикос, ПАОК или Олимпијакос и стави ми слика... ама после тоа да ми кажеш во која соба ќе бидеш во Градска Болница да ти дојдам на посета, а и да ми ги покажеш, да ги видам сликите :pipi:

За Друге Се Навија - ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ !!! ајде :helou:

Повеќе неможам да се замарам со "Големи Патриоти" кој возат Бугарски коли :helou:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211

SEKOJA CEST ZA SLIKATA!
posto ne bilo bitno koj e ,zasto e, od kaj e...im predlagam na makedonskive grobari EDNA GRUPNA FOTKA SO ZNAMEVO NA SLIKAVA!!!
pa sto ...sve za partizan...
a da bide uste pojaka fora ,stavete i makedonsko edno do ova ,garant deckive nema da se nalutat...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Друже арен ли си бе?
Ради "патриоти како тебе " не можеме да мрднеме ,сфати си!

Луѓе утре Партизан игра ептен битна утакмица со БАРСЕЛОНА дома,така да многу глумење патриотизам и слични работи да се баталат,зашто не може да се искочи на крај!!!

Малце загревање за утре што не чека,дај Боже само да почне добро,да не ни направат некоја разлика зашто би било лошо за стигање...

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Друже арен ли си бе?
Ради "патриоти како тебе " не можеме да мрднеме ,сфати си!

Jas se kladam deka site vie sto mrchite deka od patrioti i nacionalisti propagjala drzavata, peete "Abre Makedonche" i slicni pesni i skandiranja pri prvata mozna prilika. Se prepucavate so grci po forumi, youtube-i i kurci palci i ja iskazuvate svojata omraza kon niv za posle da negirate se. "Sve za ljubav"?:smir: Vas seedno vi e radi slikata postavena pogore? A vekje koga postavuvate sliki od SrpskaTribina, postavuvajte gi do kraj:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ај бе искулирајте малце со муабетите за патриотизмот, не е место а богами ни време.

Утре Барса ќе форсира прво преку центрите за да го напунат Вранеш со фаули. Ндонг,Лорбек,Морис се доволно квалитетни за тоа па ќе видиме дали ќе успеат. Мислам дека Дуле нема да почне со Вранеш, како своевидно изненадување.
Исто е битно Барса да не се расшутира затоа што знаеме Наваро што праи кога ќе му влезе првиот шут, а богами и другите годинава се гром.
Ако падне Барса утре тоа може пресудно да влијае врз нив за понатамошниот дел од сезоната.

Kajgana Shop

На врв Bottom