Само ти надевај се....Со Пешиќ на клупа другачије стојат стварите, плус ако нема повреди ќе биде многу тесно у борба за титула..Сеа Звезда е прва у Јадранска со тоа што играше со Цибона и изгуби у Загреб сеа нема нешто многу тешки гостувања освен Љубљана...Појачана е ама нема ништо да освои !
кој високо лета ниско паѓа!!!И Господ се сожалил па тепавте
последните 20 утакмици е 19-1:kesa:
Tocno e dek se igra vo ista sala no sepak ZVEZDA igrase na gosti ,gostinskata ekipa mozat da ja bodrat okolu 200 navivaci ko sto bese i vcera za razlika od domakiniot samoto to ti ukazuva dek igras na gosti .Koj ke slavi na kraj nek slavi podobriot samo znaj nema sve da bide isto kao prethodnite godini a i samata ova pobeda ne e slucajna.Другар што си се запнал на гости па на гости Партизан не е од Минхен!!
У иста сала играат,
Ќе видиме кој ќе слави на крај
да 100-78 а башка вие сте ги тепале утакмиците кога се играле на Калемегдан на отворено у 1900 и некоја оооодамна.EDNA STVAR SAMO PA KE KAZAM NE JA OMALOVAZUVAM POB NA ZV.SAMO NEKAKO MNOGU RIPATE I NEMOJ DA ZABRAVETE KOJ E GLAVEN U BASKET 100=PARTIZAN
78=ZVEZDA
MOJE OCI VIDE SAMO CRNO BELOOOOOOOOOO!!!!!
Епа да сеа откако изгубивте нормално глеате историја, но неам нишо против тоа.да 100-78 а башка вие сте ги тепале утакмиците кога се играле на Калемегдан на отворено у 1900 и некоја оооодамна.
Оваа победа е случајна ќе видите сеа кога ќе почнете да губите,на гости со Олимпија 20 најмалку,исто како Цибона што ви направи
да 100-78 а башка вие сте ги тепале утакмиците кога се играле на Калемегдан на отворено у 1900 и некоја оооодамна.
Оваа победа е случајна ќе видите сеа кога ќе почнете да губите,на гости со Олимпија 20 најмалку,исто како Цибона што ви направи
Да сеа јас што сум зборел ,вие и ден денес дркате на 91 на најлошото гинале на КЕШ други што зборат,јас не сум го гледал!Епа да сеа откако изгубивте нормално глеате историја, но неам нишо против тоа.
За болдираното: Или гледаш ИСТОРИЈА или не гледаш....Нема тука дали победиле 1900 или 1800 или 2000 .... Историја си е историја... Или има или нема!!!:uvo:
Ај поздрав сеа гробари...
Партизан на гости мислам дека можеби само со Цибона да изгуби,Олимпија ќе ја победиме,има време за другата утакмица со вас,вие имате исто така на гости со Хемофарм,Олимпија,Будучност 2 губите тука,паќ ќе ја напуниме Пионир не се секирајГрешка напраив у претходниот пост, Звезда играше и ја победи Олимпија у второ или трето коло така да нема други потешки гостувања за разлика од Партизан кој треба да игра у Загреб,Љубљана а и како гостин у Пионир со ДС на трибина...
Епа да сеа откако изгубивте нормално глеате историја, но неам нишо против тоа.
За болдираното: Или гледаш ИСТОРИЈА или не гледаш....Нема тука дали победиле 1900 или 1800 или 2000 .... Историја си е историја... Или има или нема!!!:uvo:
Ај поздрав сеа гробари...
MLADICUUUUUUU vo zivot nisto nema slucajlo bidete malce realni priznaj poraz i gotovo a dali ZVEZDA ke izgubi protiv Olimpija kao sto kazes so najmalku 20kosa ke vidimeда 100-78 а башка вие сте ги тепале утакмиците кога се играле на Калемегдан на отворено у 1900 и некоја оооодамна.
Појачана е ама нема ништо да освои !