U
UniqueGirl
Гостин
Најново со Ѓорче Бој.
Супер детенце, весело, мило паметно. :back:
Супер детенце, весело, мило паметно. :back:
...IskraИнкогнито, kamikaza_skopje, GoD.HaTeUSaLL, Tomi - ^DeviL^, LoGiX, Tinna, Аниии, Maria, ултра вк!, ZeroStyle, SSS-Stolica, PokerFace, pio-pzs, Сајтлер, Ред Девил, Si[M]onA, zokiarsenal, Acid, Tonchie, BuSHaV, KIFFLA, TonInter, sickjoce, Urban_Mover, SCORPIO_20, Мистичен, Fantom, ShurikeN!!!, hard, Ливерпул фан, KoNtEjNeR, Мaggie капачето, statusQuO, Dark King, zoki_fa, Bidikov, Infected, ДаркхарТ.
Хаха крф бевме вчера...битно добра дружба падна :wink: Nice 2 meet u too!По неколку години хибернација , вчера се запознав со GoD.HateUSaLL и mans.
Секоја чест за дечките
Хумор и идеи - I became speechless =)
mans - имаш сенс за бизнис (владеат плановите :icon_cool )
Медар - без тебе ништо од бизнисот =) ........(btw nice work)
Positive aura е вистинскиот термин за седенката - иако стоев повеќето време и го перцепирав муабетот и околината > (розево патиче , hug the tree ..wtf )
:salut:
Не бев сигурен дали си член на форумов, затоа не те пишав.Сеа у суботава у парк на вртење хулахоп беа ToнИнтер, Ханзо, Борг, Новинарка, Маарко, Саладин, Дарк Кинг (од поодамна го знам овја, не се важи ), ла-лока (и неа од поодамна ја знам :back после Кенди, Смекси, девојчето што има капаче у никот иии толку ваљда беа..
Само, ќе да ги пофалам многу, све зборлести људи уста не затвараја со еден исклучок