Со кого се познавате од форумов?

U

UniqueGirl

Гостин
Најново со Ѓорче Бој.
Супер детенце, весело, мило паметно. :back:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Пред некое време ги пребројував, и испаднаа 67 форумџии. Со некои подолго време, а со некои само "онака" на "здраво".

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Инкогнито, kamikaza_skopje, GoD.HaTeUSaLL, Tomi - ^DeviL^, LoGiX, Tinna, Аниии, Maria, ултра вк!, ZeroStyle, SSS-Stolica, PokerFace, pio-pzs, Сајтлер, Ред Девил, Si[M]onA, zokiarsenal, Acid, Tonchie, BuSHaV, KIFFLA, TonInter, sickjoce, Urban_Mover, SCORPIO_20, Мистичен, Fantom, ShurikeN!!!, hard, Ливерпул фан, KoNtEjNeR, Мaggie капачето, statusQuO, Dark King, zoki_fa, Bidikov, Infected, ДаркхарТ.
...Iskra :pipi:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Конечно по долго време, и јас се запознав со тој фамозени nikoj. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: :voz bud: :vozbud::vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
По неколку години хибернација :pos: , вчера се запознав со GoD.HateUSaLL и mans.

Секоја чест за дечките
Хумор и идеи - I became speechless =)
mans - имаш сенс за бизнис (владеат плановите :icon_cool )
Медар - без тебе ништо од бизнисот =) ........(btw nice work)

Positive aura е вистинскиот термин за седенката - иако стоев повеќето време :) и го перцепирав муабетот и околината > (розево патиче , hug the tree ..wtf :pos: )

:salut:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.788
Поени од реакции
11.352
По неколку години хибернација :pos: , вчера се запознав со GoD.HateUSaLL и mans.

Секоја чест за дечките
Хумор и идеи - I became speechless =)
mans - имаш сенс за бизнис (владеат плановите :icon_cool )
Медар - без тебе ништо од бизнисот =) ........(btw nice work)

Positive aura е вистинскиот термин за седенката - иако стоев повеќето време :) и го перцепирав муабетот и околината > (розево патиче , hug the tree ..wtf :pos: )

:salut:
Хаха крф бевме вчера...битно добра дружба падна :wink: Nice 2 meet u too!

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
la loca, Ханзо (од шеста мајка), типот од паркови и зеленило, Smexi Bit и уште едни двајца што не знам кои се, ама едниот од нив е веројатно Borg Drone.:pipi:
Убај се.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Јас со Новинарка, Candy, SmexyBit & the last but not the least... la-loca у придружба со другарчето (се претстави како Ивица).

А бе и со Новинарка сум се знаел :lol:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Со Саладин,Магде,Маарко,Ханзо,Ла лока, Дарк кинг, Смекси
имаше уште некој..........не ми текнува

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.641
Сеа у суботава у парк на вртење хулахоп беа ToнИнтер, Ханзо, Борг, Новинарка, Маарко, Саладин, Дарк Кинг (од поодамна го знам овја, не се важи :)), ла-лока (и неа од поодамна ја знам :back:) после Кенди, Смекси, девојчето што има капаче у никот иии толку ваљда беа..

Само, ќе да ги пофалам многу, све зборлести људи уста не затвараја со еден исклучок :icon_lol:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Сеа у суботава у парк на вртење хулахоп беа ToнИнтер, Ханзо, Борг, Новинарка, Маарко, Саладин, Дарк Кинг (од поодамна го знам овја, не се важи :)), ла-лока (и неа од поодамна ја знам :back:) после Кенди, Смекси, девојчето што има капаче у никот иии толку ваљда беа..

Само, ќе да ги пофалам многу, све зборлести људи уста не затвараја со еден исклучок :icon_lol:
Не бев сигурен дали си член на форумов, затоа не те пишав. :icon_lol:

Тоа ти е, кога ставаш вистинско име да ти стои како ник. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom