Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Еце.. ако си ваква ко на аватаров или барем пола од ова..те зимам за жена (ајде малку заебанции што е ова?!)

Абе џабе ќе му објаснувате сега нема ништо да сфати :) треба време :) а кога ќе помини тоа време тогаш ќе речи ее ко ми зборваја оние од форум :)

:pos:
пиво ама да не е со грцко потекло.

по можност во кригла:cug:

Еце.. ако си ваква ко на аватаров или барем пола од ова..те зимам за жена (ајде малку заебанции што е ова?!)
Подобра сум Фокси, верувај ми. :pos:
Оваа на аватарот е Ева Лонгорија, а таа е многу ниска, само на сликава не се гледа. Јас сум ем ваква, ем висока. :pipi:

Абе џабе ќе му објаснувате сега нема ништо да сфати :) треба време :) а кога ќе помини тоа време тогаш ќе речи ее ко ми зборваја оние од форум :)
Па сигурно. Додека сам не сфатиш, џабе убедување.

Еце.. ќе ми бидеш жена и лична келнерка?! хахахахаха

:pos:
пиво ама да не е со грцко потекло.

по можност во кригла:cug:
Не не, никако, не служиме грчко пиво.
Повели :)

bier.jpg

Еце.. ќе ми бидеш жена и лична келнерка?! хахахахаха
Хахаха, радо би Фокси, кога би била лезбејка. :pos:
Затоа, не го сфаќај одбивањево лично, затоа што да бев лезбејка, ти ќе беше мојот прв избор. :pos:

е фала баш бев жеден...:helou:

сеа ќе пишам у темана со која славна личност би имале секс
со еце!!!!!!!!!
пс. и ја не сум лез..:kesa:

ооо Еце веке се попалив, сега можи и влажни сонови да имам на тебе :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

сеа ќе пишам у темана со која славна личност би имале секс
со еце!!!!!!!!!
пс. и ја не сум лез..:kesa:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Е па, супер тогаш, да не се плашам да се дружам со тебе. :pos:

ооо Еце веке се попалив, сега можи и влажни сонови да имам на тебе :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Ауу, немој Фликс, се засрамив. :kesa:
Штета што немаш моја слика, инаку може сешто да правиш со неа, од кај те знам. :pos:

Готово пуштај слика по е маил, или па не мора шим си ко Ева Лонгорија си симнувам песна од неа ито е :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom