еве вака многу ми смета кога Аритективе ми се прават експерти за уредување на внатрешен простор, а имаат само еден предмет за ентериер у цело образование така да тапа фраери се. Од друга страна на Шумарски има цел смер за тоа и пошо обично дечките не се од фамилија не успеваат ама тоа е... леле поготово кога кје видам оние тушлине на Сител архитетките тапааааааааа
Слободно вие барајте си дизајн на ентериер од шумарски инжинери, ако сакате - тоа нас архитектите не ни претставува никаков проблем. Како што пишав и во една друга тема, ние не се правиме експерти - ние СМЕ експертите во тоа поле.
Дизајн како поим во денешно време има добиено толку тривијално значење, што нема ни да се обидувам да образложувам разлика помеѓу архитектонски уреден простор, и простор кој има елементи кои само го опслужуваат. Дневна соба можете да си наместите и сами, може да ви намести и архитект. Разликата - пробајте ги двете варијанти ако сакате, па ќе ја увидите.
За ова погоре мислењето дека сме тапа фраери - нема да паднам толку ниско и да го сфатам како навреда. Нечии други комплекси нема нит да ги билдам, нит да ги лечам. Секој со својот ум...
Него за друго сум ја овде. Да прашам да не знае некој да ми каже цена на табла иверица колку е?? Сакам да правам нешто по дома па да видам цената како иде. Може овде и баш не е за да го поставам прашањето ама најблизу ми е темава. :smir:
Една табла иверка, со дебелина 16мм (таа стандардната, што најмногу се употребува), со стандардни димензии 280х180 см (со површина од 5м2), вклучено сечење на потребни панели чини одприлика 50 евра.