Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
продавам ддр2 1гб рам мемории цена-450 денари парче чекам пп

Која марка, херцажа и ако знаеш, кои тајминзи?

hygge1a1662zhz-s/n:26ss ddr2 667(5) 1gbx16 m2ohy5g314170l1c5z
ова го пишува на неа....

ултра ласер прво ми викаш 1200 за 3те а после два дена по 300 со е малце малце е ...ако даеш пак по стара цена може одма...:)

шиткам ipod touch 8gb цена по договор....итно...!!!!

ај помош малку од вас. ми нудат тошиба сателит л 300 лаптопче со се торбива маус пуњач - претпоставувам дека е стар 1+година 2 гига ддр2 рам 320 хард процесор МИСЛАМ бепе кор 2 дуо на 1,86 и графичка не ми текнуе. ми го даваат за 200 евра. лап топот има една маана односно само левото звучниче не му работи и ме нервира шо е qwertZ тастатура. На изглед лап топот изгледа зачуван. вреди ли за цената - прво

второ - има ли некој тука шо продава лап топ. - дајте понуда?

Ako saka nekoj ASUS GTX4601gb direct CU TOP за замена за SSD patriot inferno?

ај помош малку од вас. ми нудат тошиба сателит л 300 лаптопче со се торбива маус пуњач - претпоставувам дека е стар 1+година 2 гига ддр2 рам 320 хард процесор МИСЛАМ бепе кор 2 дуо на 1,86 и графичка не ми текнуе. ми го даваат за 200 евра. лап топот има една маана односно само левото звучниче не му работи и ме нервира шо е qwertZ тастатура. На изглед лап топот изгледа зачуван. вреди ли за цената - прво

второ - има ли некој тука шо продава лап топ. - дајте понуда?

Ок цена, пробај нешто исценкај му се некое евро, за тоа qwertz ич да не му ја мислиш само извади ги буквите и премести ги ко ја што напраив :)

Ок цена, пробај нешто исценкај му се некое евро, за тоа qwertz ич да не му ја мислиш само извади ги буквите и премести ги ко ја што напраив :)
искрено не ми се свиѓа шо е 1,86. да беше 2,0 или 2+ ке го земев а и се заинатив за звучникот со сила ме убедува дека е софтверски проблен. да бев некој од улица шо незнае нишо па а ме лажеше а вака знае дека информатика студирам и ме праи будала со сила... ме фаќа инат најискрено

Продавам хард диск Hitachi 80gb sata многу малце користен во супер состојба без никакви бед сектори или други проблеми,има многу тивок режим на работа,како нов е.може да се користи и како ide со конвертер во мебиус чинат околу 100 и нешто денари.

Исто така продавам и рам меморија PQI 512mb 400Mhz исто така во супер состојба,деловите може да се пробаат во секое време...

Цена: Hitachi 80Gb - 800денари
PQI 512mb - 700денари

Moже и замена за ASUS GTX460 1gb Direct CU TOP za SSD60gb so minimum 250 mb/s read или 2x1TB Samsung F3 HD ili WD caviar Black

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom