Да не ја претера?TP-LINK TL-WN550G Wireless LAN PCI 54Mbps, w/2dBi Fixed Antenna, eXtended Range (Indoors up to 200m, Outdoors up to 830m)
![]()
http://www.tp-link.com/products/prod...odel=TL-WN550G
Цена: 750 денари
ili si ja stopil od nekoe skoloЈа ја зедов 20тина евра пред некој месец, мислам дека цената е ок. Ако има заинтересиран некој сериозно може да се намали некое денарче...
Па ако земеш ист таков, пак нема да ти работи.Менувам Рам 512 ДДР1 на 400 МХз, За ист таков, Оти овај модел не го поддржува мојата матична МСИ со АМД платформа.
Да да одкај мене нашколо кај што немаме уште компјутери во училнициве...ili si ja stopil od nekoe skolo![]()
Кога велам истиот , мислам на карактеристиките, а не на марката.!Па ако земеш ист таков, пак нема да ти работи.
Сигурно матичната ти поддржува DDR1?
Да не ти е на SD RAM или DDR2?
Епа кој ќе го сака тој рам ако е фаличен?Кога велам истиот , мислам на карактеристиките, а не на марката.!
Пробав и на друг ПС. за кој сум сигурен дека користи ДДР 1 и пак истото. Рамот е 100% ДДР1.
Забележав дека е малку повисок во однос на другите, кога ќе го ставам на слотот.
Се докажа дека не е фаличен, го шитнав во еден ПС, со незнам каква матична, некоја чкљ ама го прифати и човекот е презадоволен сега.Епа кој ќе го сака тој рам ако е фаличен?![]()