- Член од
- 26 април 2008
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 5
abe jovce jovce carce si batemi dade eden drugar katalog i gledam deka e tolku a i toj mi rece taka.AMA SEGA PAK MI VELIT ABE BRAT SUM ZGRESIL TO BILO DA SE DOPLATIT TOLKU!.
abe jovce jovce carce si batemi dade eden drugar katalog i gledam deka e tolku a i toj mi rece taka.AMA SEGA PAK MI VELIT ABE BRAT SUM ZGRESIL TO BILO DA SE DOPLATIT TOLKU!.
brat sakav da ja prodadam ama i padna cenata nova e 4500 ne mi se isplati@ bobi2008 ... да не ти ја расипам рекламата ама во DD comp. е5200 е 3000 денари, додека 260 е ~9000 така да не е лошо да ги намалиш цените сепак тие продукти застареа малку!
btw која ревизија ти е процесорот?
@jaffafresh ... дали ја продаде графичката ?
КУпувам графичка за слот PCI-E .... над 8500GT нова половна тоа што имате понудете ми замене е :salut:
ABE JAS IMAM GF8500 GT ama kolku ke dajs enoja mi sejt.
e Foxconn 8500gt imam 256 pisit a xp imam i mi pisti 512mb i ja pustam gta iv i na nea mi velit deka imam 512 mb,za toa nz mn i ddr2 e i koristena e 4 meseci a nemam garancija.
ISTA E KO OVA NA SLIKA KOPIJA SAMO SO NEMAT OLKA PERKA KLADOV POGOLEMA DUPLO I MI GREJAT 50 STEPENI VO IGRI.
Кој модел и цена?Metono1[mkd];2963124 напиша:Продавам рутер Linksys, цена по договор. Предност имат Струмичани, бидејќи сме во близина, а ако има и некој ептен заинтересиран од страна, исто така може. :smir:
За оваа колку би дал?КУпувам графичка за слот PCI-E .... над 8500GT нова половна тоа што имате понудете ми замене е :salut:
Уште цена заборави можи да пишиш цена ?
За оваа колку би дал?
GeForce N9600GT PCX 512MB DDR3, 256bit, 650/1400/1900MHz(GPU, VRAM, PS), Dual DVI, HDTV
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=871&CategoryID=5&DetailName=Feature&MenuID=54&LanID=0
Имам и кутија и се што иде со неа, и гаранција има во мај или јуни е купена. Пиши ми цена по пп.
Да не си утнал малце? Во сите дилерски ценовници што ги имам, цените за 500гб се дупло од твојава цена. Дај ако е 1200, прати ми неколку парчиња за скопје...