Продавам, купувам, менувам...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Znae li nekoj kaj da ja najdam 7600gt za agp slot? Se utepav barajki kade i da pobaram za agp ja imaat samo 5200
7600 Гт многууу тешко... Не вервам дека ке најдиш. Ги имаше во продажба едно време, беа скапички и ги снема.

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Da ne znaete nekoj sajt preku internet da ja naracam sto isporacuvaat vo Makedonija?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Тешко друже, пробај да најдеш 7600GS мислам полесно се наоѓа, али не ти препорачувам да инвестираш во AGP картица, збирај пари за нов компјутер.

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Не ми треба нов компјутер. Мојот е сеуште добар. Само графичката слаба ми е.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Athlon 64 3000+ @ 2ghz 1gb ddr 400 GeForce 6600 128mb

Sto mu fali na kompjuterov?
Уште месец - два и ке го биде за во музеј. Процесор произведен пред 3 генерации, РАМ кој што одамна веке не се ни произведува и 2 генерации стара графичка. За жал во нашево државиче имаме многу вакви конфигурации, а фирмиве па уште го лжат народот да купува пентиуми и атлони за да ослободи инвентар.

Мојата стара конфигурација беше нешто слична на твојата, се гушеше од 1 мегабитен интернет.......... коа ке отвориш он.нет или некој друг сајт што те мава со флеш анимации, компјутерот паѓаше на колена......

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Epa togas nesto ne ti bilo vo red so kompjuterot. Mene se mi leta. Samo grafickata sto vikas i sam deka e stara. Poradi toa i prasuvam kaj da kupam nova. Ima li maticna za procesorov so socket 754 i ddr1 so pci express slot?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Epa togas nesto ne ti bilo vo red so kompjuterot. Mene se mi leta. Samo grafickata sto vikas i sam deka e stara. Poradi toa i prasuvam kaj da kupam nova. Ima li maticna za procesorov so socket 754 i ddr1 so pci express slot?

Не постои таква матична. Фино лепо ке си земеш све ново, процесор/рам/матична/графичка. Едино моеш да ги спасиш куќиштето/режачот/хардот.

Се беше во ред со мојот ПЦ. Едноставно го стигна времето, како што ке го стигне и твојот. И има разлика меѓу летање и "летање", на пример девојка ми има Пентум 2 на 300мхз, ке стисне да и се отвори интернет прелистувач и ке иде да глеа телевизија дур и се отвори, па ке си седна пак за да сурфа. Коа ке ја прашам, ми вика, "не бе супер ми иде компјутерот, нема проблеми, све ми отвара". тоа ти е, кој како ке се навикне. Јас коа ке седнам на нејзиниот Пц вриштам и гребам со ноктите на ѕид....... Ела седни кај мене на компјутер, како ден и ноќ ке биде во споредба со твојот.

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Продавам Матична плоча + процесор + рам + ЦД режач за 3500 денари...
Плочата е AsRock p4v88+
Процесорот е Intel Celeron 2.4 GHz 128 KB Cache
Рамот е Infineon 256MB 400 MHz DDR
Режачот е Teac заборајв шо модел

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Не можам поќе да спуштам, то е то.. :) Ете го кладов и режачо па ако му одговара на некој арно :P

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
baram RAMBUS ponudi na PM redko vlevah na hardware

С

Спенсер

Гостин
AMD sempton 2600+ 1.6, 512mb RAM, 80gb HDD, Nvidia ge force fx5200 128 mb,maticna ASUS(neznam tocno koja),CD/DVD rezac, TV cartica, vgraden 56kb modem,tastatura,maus,zvucnici.podetalno na lp.pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom