Weapon Skins, Bloody Sprites, Cool Sounds!!!

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
aj ako mozi nekoj so znae povekje strani za skinovi da mi postira ovde .. ili da go najdi nekoj skinot awpTo od walle od SK
fala odnapred:smir:

TheRocky

Mite a.k.a nG.NoobsGonnaDie
Член од
15 септември 2008
Мислења
157
Поени од реакции
5
Корун ти на првото одговоране што имаш пишано за скиновите за сичко да довнлоадирам .. е сега кога одам на било шо ми се појавува еве тоа и сега незнам каде да одам да го довнлоадирам ... Фала однапред:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Корун ти на првото одговоране што имаш пишано за скиновите за сичко да довнлоадирам .. е сега кога одам на било шо ми се појавува еве тоа и сега незнам каде да одам да го довнлоадирам ... Фала однапред:smir:
Абе линковите се стари може една година, не постојав више :)

Член од
26 октомври 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
moze nekoj da mi dade link kaj da ja simnam standardnata counter-strike 1.6 i patchot poso cs.kajgana.com ne raboti a od tamu gi simnuvav??

samo pobrzo mi se igra counter:D

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Значи не е донесено правило во ниедна лига, т.е нигде дали смее или не смее всушност тоа не е прецизно ако незнаеш fast scope, но и без тоа ако стегнеш алт + таб а само цс да ти е отворено се појавува стрелката на местото од crosshairot така да исти курац немора да симињаш модели итн. Друго... схе почна да ги зачувува хашевите од стандардните модели па со новото схе би требало да кика за секој нов модел како колоред или авп и скаут ... :).:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom