- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Абе ајде
Оди спореди со другите вака од ракав ми збориш 5.1???? Грешка си голема
Абе ајде
Браво бе царе. Значи баталете банки, штедете во бензин. А шо мислите шо е каматата бесплатен ручек? Каматата на штедењето по видување е секогаш иста колку и проектираната инфлација.пред година дена за 100 евра си можел да купиш 100 литри бензин
Си ги орочил тие 100 евра со 10% камата, и денес после година дена со главницата плус каматата (110 евра) можеш да купиш 95 литри бензин.
Значи имајте во предвид дека иако курсот на еврото се држи на едно исто ниво, растат цените така да всушност и губиш со штедењето.
Напишав малку погоре... читај.Следи некој каква е сега ситуацијава? Каде препорачувате да орочам денари?
CAPITAL BANK??? koja e taa banka???denes za denari e: CAPITAL BANK .7.75 a za evra vo ALPHA, 4.5%
Вчера во ALPHA ги бапнав 350 000 денари па што биде нека биде ( башка и маичка добив на подарок само да не испадне скапо да ме чини истата)Следи некој каква е сега ситуацијава? Каде препорачувате да орочам денари?
.., а бе иди уживај, јас мислев збориш за 35 милиона.......Вчера во ALPHA ги бапнав 350 000 денари па што биде нека биде ( башка и маичка добив на подарок само да не испадне скапо да ме чини истата)