Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеам пишите за некои ефтини моторчиња.. кинески.. 2-3 литри на 100 км.... Па тие ги прават на ОТП во 6то оделение во Кина... а +тоа секои 2 недели треба да го поправаш... ЏАБЕ ТИ Е!
Зависи како ќе го одржаваш и како го возиш. Златен нека е, па ако го силуваш, форсираш и не го пазиш по 10 пати месечно ќе го носиш на сервис.Ја имав крш од кинески мотор утепан ептен, па двапати во 2-3 год го однесов на сервис ... не се толку лоши ама далеку се од квалитетни ... како и да е вршат работа ...
pos
на Априлиата. Запали одма, без проблеми.
) и задниот амортизер нечини, видејќи подолг период возев уште еден со мене. Фатам сменам тоа и ко нов е, како и да е, поголема машина годинава ќе зимам дефинитивно 

дали би мозеле да ми казете од колку години мозе да се полага за скутер 50 ка и колку пари е ?
vo avto skola koja bilo i samo testovis polagas ili ?14 год и ако полозжиш на прва околу 3000ден
за доовде-доонде , за до работа 10-12 км релација на ден , за летово да не се варам у кола. Мене убаво ми лици на фаца , знам Кинеско ама не ми се даваат многу пари (ова е 630 еура).
isc R[/FONT][FONT=宋]:Drum[/FONT]
ama vo koja avto skola sakam vo taa ?само тестови.
ama vo koja avto skola sakam vo taa ?
ама само во АМСМ само таму мозес да полагас за тестови не мозе на друго место? и тешки се тестовите ?Не е потребно да се пријавуваш во каква било авто-школа , само одиш во АМСМ се пријавуваш за полагање на тестови за возачка за велосипед со помошен мотор ( категорија М) и си плаќаш околу 2.500 денари . Ти закажуваат термин за недела-две и толку. Сега твој е изборот дали сакаш тестовите да ги земеш од авто школа или од друг извор ( пријател кој полагал).
ама само во АМСМ само таму мозес да полагас за тестови не мозе на друго место? и тешки се тестовите ?