Ако има он добар карактер, да. Све е до карактеротa na sekoj sto ke ja moli?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ако има он добар карактер, да. Све е до карактеротa na sekoj sto ke ja moli?
a na sekoj sto ke ja moli?
a be go izvadivte od kontekst prasanjeto.зависи од молачот,неговите квалитети
ama ti stvarno ko samo kavga da si baras...uste ednas da go povtoram odgovoro ili da go nacrtamsamo nekako go izbegnuvaat prasanjeto,ZASTO SAKAAT...?
i jas taka mislam,ama izgleda ne e samo toa.па можда одговорот на прашањето е дека им се храни егото.
i jas taka mislam,ama izgleda ne e samo toa.
ne ja,oni,gledas deka se nesto negoduvaat.хаха значи со ништо не си задоволен..ц.ц.ц.ц.
jas
zboruvam od maska strana,a ne od zenska.kako go zakluci toa boldiranoto,ne mi e jasno. a za podvlecenoto. navistina ne mi e jasno, ti si reper za site zenski voopsto?
a be jas ne tvrdam nisto za tebe.i od nikoja strana.fakt e deka devojkite ovde sekogas sakaat da bidat ubeduvani.i ne e bitno koi,na koja vozrast i slicno.jas te razbrav tebe uste od samiot pocetok.ama ne e temata za toa,koj kako i dali sakaat site da bidat moleni.se raboti za tie devojki sto sakaat da bidat moleni,ZASTO SAKAAT DA BIDAT MOLENI?Ти од било која страна да збориш,неможеш да тврдиш што сакам или несакам,нелиИ бидејќи сум женско се земам за подобар репер од тебе кога зборуваме за жени,но нагласувам за созреани девојки а не за деца што мислењето го менуваат преку ноќ.
И бидејќи си возрасен,треба да сватиш дека потребите,однесувањето и желбите се менуваат со времето.Ако на 16 треба да ја молиш некоја или ти да и се пушташ,на овие се е поинаку,нема потреба од бајки се е јасно како бел ден.Затоа кога држам став,држам од мој аспект,а не од тинејџерски,кој донекаде се разликува што и е нормално.
Се надевам сега сум појасна:smir:
Не се прави паметен не реков да се затвори темата само сметам дека е малку глупаво еден ист човек по сто пати една работа да ја прашува и по сто пати да го добива одговорот и пак да не му се јасни некои работи.Е за тоа треба стварно да си талент или па да немаш шо да праиш со животот па ај сега си рекол...ќе се праам на Тошо на форуми !!! :uvo:и сега после ова објаснување треба да се затвори темата или шо?![]()