Зошто девојките сакаат да ги молиш?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@KAPETAN
-taka e,ubavo kazano.samo nekako go izbegnuvaat prasanjeto,ZASTO SAKAAT...?

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Не,туку никогаш нема да дознаам затоа што никогаш нема да имам некој како тебе :wink: на мое големо задоволство.И аман више сфатете дека едноставно некои девојки сакаат да ги молиш.Зошто??? Ни самите они не знаат...ете се чувствуваат убаво,тоа им е душевна храна и тоа е тоа.Get over it !!!

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
и сега после ова објаснување треба да се затвори темата или шо?:tapp:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@LITTLE LADY
-jas tebe nesto te posociv,ili...?jas kolku sto se sekavam se soglasiv so tvojot odgovor.ama ne si samo ti,i ne mozes ti da govoris vo imeto na site devojki,neli?

хаха значи со ништо не си задоволен..ц.ц.ц.ц.
ne ja,oni,gledas deka se nesto negoduvaat.

@ANNABEL
-na tvoe golemo zadovolstvo e,tocno taka,ne mozes da imas nesto na koe ne si mu dorasnata(stom veke iznuduvas vakov odgovor).i so koe sto ne mozes da se nosis.i nekoj devojiki sakale da gi molis,zasto toa im bilo duisevn hrana ili...get over it.sto ti e poentava,ako imas nesto da kazes kazuvaj,ako nemas ostavi gi tie sto imaat sto da kazat,DA KAZAT,a tie sto sakaat uste nesto da prasaat ,DA PRASAAT. a ne da kazuvas GET OVER IT......bog da cuva.

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
vo pravo si deka nemozam da zboruvam vo imeto na site...ama neznam pa kolku vrsti odgovori ocekuvate da slusnite...ili kazete koj mislite deka e tocnio odgovor sho se izbegnuva pa da go razgledame :pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
jas
zboruvam od maska strana,a ne od zenska.kako go zakluci toa boldiranoto,ne mi e jasno. a za podvlecenoto. navistina ne mi e jasno, ti si reper za site zenski voopsto?

Ти од било која страна да збориш,неможеш да тврдиш што сакам или несакам,нели:)И бидејќи сум женско се земам за подобар репер од тебе кога зборуваме за жени,но нагласувам за созреани девојки а не за деца што мислењето го менуваат преку ноќ.
И бидејќи си возрасен,треба да сватиш дека потребите,однесувањето и желбите се менуваат со времето.Ако на 16 треба да ја молиш некоја или ти да и се пушташ,на овие се е поинаку,нема потреба од бајки се е јасно како бел ден.Затоа кога држам став,држам од мој аспект,а не од тинејџерски,кој донекаде се разликува што и е нормално.
Се надевам сега сум појасна:smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Ти од било која страна да збориш,неможеш да тврдиш што сакам или несакам,нели:)И бидејќи сум женско се земам за подобар репер од тебе кога зборуваме за жени,но нагласувам за созреани девојки а не за деца што мислењето го менуваат преку ноќ.
И бидејќи си возрасен,треба да сватиш дека потребите,однесувањето и желбите се менуваат со времето.Ако на 16 треба да ја молиш некоја или ти да и се пушташ,на овие се е поинаку,нема потреба од бајки се е јасно како бел ден.Затоа кога држам став,држам од мој аспект,а не од тинејџерски,кој донекаде се разликува што и е нормално.
Се надевам сега сум појасна:smir:
a be jas ne tvrdam nisto za tebe.i od nikoja strana.fakt e deka devojkite ovde sekogas sakaat da bidat ubeduvani.i ne e bitno koi,na koja vozrast i slicno.jas te razbrav tebe uste od samiot pocetok.ama ne e temata za toa,koj kako i dali sakaat site da bidat moleni.se raboti za tie devojki sto sakaat da bidat moleni,ZASTO SAKAAT DA BIDAT MOLENI?
p.s.eve jas ke kazam od moj agol na gledanje,i devojkite koi se na moi godini,a i postari sakaat da bidat ubeduvani(jas ne bi rekol MOLENI).ima devojki koi se isklucok,ama tie se retkost.sum go videl mnogu,mnogu pati toa.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
и сега после ова објаснување треба да се затвори темата или шо?:tapp:
Не се прави паметен не реков да се затвори темата само сметам дека е малку глупаво еден ист човек по сто пати една работа да ја прашува и по сто пати да го добива одговорот и пак да не му се јасни некои работи.Е за тоа треба стварно да си талент или па да немаш шо да праиш со животот па ај сега си рекол...ќе се праам на Тошо на форуми !!! :uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom