Со кого се познавате од форумов?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Болиглава напиша:
Јован - ни трна муабетот, иако поголем дел од времето ја нервираше Крејзи ин Лав со скупсиот акцент.
шу збуриш бе пер
Пер, ај не ми трипај:bip:

^^^магде^^^ и ти не беше нешто по зборлива од мене иако си поминавме супер исто како и со pcjodamaster. Штета шо Иван не седеше до мене па да си помуабетевме тро појќе за музика. Следен пат.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Со dexterce конечно:vozbud:
Со Димче се знаев и од порано али топ комбинација се двајцата.:pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ај вака... Мрно, Осичка, Викторгг, Лејди Сатори, Член7, Леандра, Декстерче, ХелфГроунИдиот, Земзела и девојка му, Зиак92 кој помина на 30 секунди и уште 2-3 кои кажаа дека не биле баш активни.... пред се интересни луѓе со кои би паднало доста муабет ако не бевме во дискотека. :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ја запознав zafrknata ... 5 секунди се видовме а требаше да дојдам гламур ама заглавив :(

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Да да и чомбе :)

Мака ми е брат .... се вратив во 3 дома смрзнат , во 5 ме разбуди томе да го земам на votkamix е баш ме интересира тој дали знае со кој се запозна :pos2:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Го видов Fabullous_178. .. :)... онака само на фаца го знам хуху..

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Чомбе и zafrknata ги упознав, другите ги знаев. :)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Се запознав со Кактус кога бев на одмор :) Супер човече...

Одма покажа интерес за една од моите другарки!! Женкаррррр :back:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Вчера бев во Струга и ги запознав следните членови

Димчеј-закон бате, многу ни одеше муабетот(за Јунајтед е), а и пијачката богами.
Дивајн-закон женска со многу секси глас и во топ форма на вчерашната забава. Не е многу строга иако е администратор:smir:
Декстерче-Мирен дечко, скоро безгласен но на крајот на забавата се подопушти малку. Знае и многу добри жени:helou:
Крејзи ин лав-Девојчето со мистериозен ник. Супер женска, разиграна, расположена за дружење и забава. Само пофални зборови за неа:smir:
Лејди Сатори-Истото важи и за неа, кул девојче:smir:
ВикторГГ-Интересно чоече, многу духовит, се зафркава и на туѓа и на своја сметка и е голем фан на Лацио
Мрно-Легенда чоек, доста интересен, музички образован и верен дечко:smir:
Осичка-Слабо направив со неа муабет ама важно сега се знаеме:smir:
Член7-Мирно дете, малку муабетеше, повеќе посматраше и исто како и мене, и нему му бесе прва собиранка
Земзела-беше со девојка му ама се гледаше дека пука од енергија, не можеше никако да ја потроши. Закон бате!
ХелфГроунИдиот-Добар дечко кој го згреши тимот за навивање-Арсенал:smir:
Водкамикс-Јако дете, строго вотка пиеше и беше доста разигран
Божица-Интересно девојче, на почеток ми се виде многу страмежлива но подоцна денсавме заедно и за неа имам најдобро мислење:smir:
ГеГо, Зиак92 и Росвел ги видов на многу кратко ама се знаеме сега

Слики од вчерашната забава ќе има кај мене на профил, кој сака да види нека повели, а и сите што беа таму може да си ги преземат :smir:

С

Сатори

Гостин
Лејди Сатори-Истото важи и за неа, кул девојче:smir:
ВикторГГ-Интересно чоече, многу духовит, се зафркава и на туѓа и на своја сметка и е голем фан на Лацио
Фала, фала.:pipi:
Одличен прв впечаток имам и јас. :)

Патем ги запознав и Апокалипто, Декстерче, Член 7 ...
Се на се, интересни луѓе, уште поинтересена собиранка.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И Леандра ја запознав, ја изумив прееска. многу мирна беше, не се журкаше многу со нас ама оправдано, изморена беше од работа:helou:

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
јас се запознав со јован со болиглава и со џимеј... со мањечко се видов, ама не сум сигурна дали ме позна :)

а иначе прв впечаток... Јован - кул чоече за кое УШТЕ не вервам дек е матурант...и то... јако пријатен за муабет и тако....
Џимеј - прв впечаток дек каснит 20 минути ( ама најавено) иначе не напрајве мн мн муабет и то...
Болиглава - прв впечаток..... неам. се поздравив само пред едно шознам јас како се викат речи го за свирење едно.. чекаше ред и се поздравивме и чао папа...

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
Со кого се познавам од на форумот?
Се разбира-КикоМЦ(дечко ми кој ме покани да бидам дел од овој форум)!
Имам и други кои не можам да ги набројувам сега а тие што ме знаат ги знам и јас:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom