Вчера бев во Струга и ги запознав следните членови
Димчеј-закон бате, многу ни одеше муабетот(за Јунајтед е), а и пијачката богами.
Дивајн-закон женска со многу секси глас и во топ форма на вчерашната забава. Не е многу строга иако е администратор:smir:
Декстерче-Мирен дечко, скоро безгласен но на крајот на забавата се подопушти малку. Знае и многу добри жени:helou:
Крејзи ин лав-Девојчето со мистериозен ник. Супер женска, разиграна, расположена за дружење и забава. Само пофални зборови за неа:smir:
Лејди Сатори-Истото важи и за неа, кул девојче:smir:
ВикторГГ-Интересно чоече, многу духовит, се зафркава и на туѓа и на своја сметка и е голем фан на Лацио
Мрно-Легенда чоек, доста интересен, музички образован и верен дечко:smir:
Осичка-Слабо направив со неа муабет ама важно сега се знаеме:smir:
Член7-Мирно дете, малку муабетеше, повеќе посматраше и исто како и мене, и нему му бесе прва собиранка
Земзела-беше со девојка му ама се гледаше дека пука од енергија, не можеше никако да ја потроши. Закон бате!
ХелфГроунИдиот-Добар дечко кој го згреши тимот за навивање-Арсенал:smir:
Водкамикс-Јако дете, строго вотка пиеше и беше доста разигран
Божица-Интересно девојче, на почеток ми се виде многу страмежлива но подоцна денсавме заедно и за неа имам најдобро мислење:smir:
ГеГо, Зиак92 и Росвел ги видов на многу кратко ама се знаеме сега
Слики од вчерашната забава ќе има кај мене на профил, кој сака да види нека повели, а и сите што беа таму може да си ги преземат :smir: