Со кого се познавате од форумов?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Кажи му го тоа на фантомот:pos2::pos2::pos2:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Прво со Apokalipto - интересно чоече,ама не ми се смееше на вицовите хахаха
Chombe_United - многу нервно типче, немој само до Охрид да одиш, те молам :pos2:
zafrknata - го потврди тоа што го кажав за ресенските девојки:smir:
Лол, бате тешко успева да ме насмее некој виц, и да биде смешен не се кикотам многу само насмевка ќе дадам :) .... е ајде де

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
pcjodamaster - скоро два часа на кафе, муабети по малце. Супер кајганџија е. Би ми било задоволство и друг пат кога ке имаме можност да седниме на кафе.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Се знам со Tonchie и со Dan Man. Дека они ми се у околина ;)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
И јас Андреата. :vozbuda: :vozbuda: :vozbuda: :vozbuda: :vozbuda:

За подетални информации, откако таа ќе ги изнесе. :pos:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
мај вери фрст собиранка и тоа во охрид.
со
Џену Грл - се знаеме од дамна ама ова беше официјално кајганџиски:) екстра девојче,се изнапраивме мабет у автобус

-Болиглава- мирен и срамежлив тип

-Deswaldos-единствениот со дозвола да пишува српски:)
интересен тип,живчан...

-Џимеј-на сликите исоадна постар и никој не ми веруваше дека има 16 години:)

-јован и фантом_ох-се умрев од смеење со двајцата,ќе стаам клип деновиве да видите како се глупираа,фантом ко дома си беше у кафичот и мислам дека го умре јован.

знам дека забораив некој не ме тепајте:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еве сега вака, мојата листа еве ја :
Д уан енд онли Фантом_Ох, супер дете, не го замислував до толку шерет човек, ме умре од смеење. Two things : Манчестер се подобри од Челзи и бев тивка затоа што човек од тебе и Јован не можеше до збор да дојде хахаха, ама со право, владеете.
Јован : Кај си бе пеер4е, шу праиш бе, кичма ли се направи, сателит ли? Иако со Крејзи ин Лав ни ги извади ѕврцките со тоа скопскиот, максимално ме насмеа.
Џимеј: И јас го замислував Џимеј за поголем, а и за поголем изгледа во живо а тој да ти бил помал и од мене:), добро муабетче направивме.
Болиглава : Малку потивок од сите што беа на масата, нешто слично како мене, ама важно и тој испадна добар како што го сметав.
Еленче: Штета што не можевме да си поправиме повеќе муабет, многу си ми позната од некаде да ти кажам, ама нареден пат до тебе седнувам и правиме повеќе муабет.
Пцјодамастер : Немав шанса да поправам повеќе муабет исто, ама според разговорот што го водеше се гледа дете на место:)
Десвалдос : Аљоша исто како внук му, полн со анегдоти и човек со најинтересни клипчиња во мобилниот:)
Ред Хот! : Можам да кажам дека Точкест направил одличен избор со Дуци, многу си одговараат, малку (повеќе) се слаби двајцата, ама ако, сега е тоа во мода:)

Со Магде се знаев одамна, комшика, во автобус да не беше таа ќе пукнев од досада и со Крејзи ин Лав, знаете, сестра ми е :):):):):)

vLaCki-AK47

Πρώην Τουρκική Δημοκρατία της Ελλάδα
Член од
14 јули 2008
Мислења
137
Поени од реакции
7
Се познавам со Ханзо, а бидејќи сум нов на форумот, не знам дали и некој од моите другари е зачленет тука. Со тек на време ќе се дознае.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Јован - ни трна муабетот, иако поголем дел од времето ја нервираше Крејзи ин Лав со скупсиот акцент.
шу збуриш бе пер

Фантомот го запознав конечно:vozbud::vozbud::vozbud:
:back:
И јас Андреата. :vozbuda: :vozbuda: :vozbuda: :vozbuda: :vozbuda:

За подетални информации, откако таа ќе ги изнесе. :pos:
види го ти него педер... и не викат...
ќе видиш ти...:bip:

-јован и фантом_ох-се умрев од смеење со двајцата,ќе стаам клип деновиве да видите како се глупираа,фантом ко дома си беше у кафичот и мислам дека го умре јован.
ве лажиТ... никој не се глупираше...:pipi::nesum:

Јован : Кај си бе пеер4е, шу праиш бе, кичма ли се направи, сателит ли? Иако со Крејзи ин Лав ни ги извади ѕврцките со тоа скопскиот, максимално ме насмеа.
лилааааааааааааа не ми се верувааааааааааааааа:back:

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
samo sestra mi nikoj drug a poso sum nov moze ima nekoj poznat na forumov:):toe:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Јако беше во Охрид.

Џену, Џимеј, Фантомот, Болиглава, Десвалдос, Магде...

Поздрав до сите, супер си минавме. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom