Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Лендра драга, ајде облечи се да ми купиш смоки... како помалечко.

Инаку Леандра има некој отмено мил став. Сексапилен со доза на дистанцираност и елитен поглед кој вели... јадам ако ме изнервираш. Но сакај ме, и ќе го видиш сонцето... (Се извинувам, ова не е шалтерот за психоанализи) :zid:

Помала сум имаш право да ме праќаш по смоки:pipi:
Фала за блиц психоанализа:)во право си.

Се запознав и со грллл,не ми се верува дека има 14,со шо те ранат бе дете:)Била бонг тонинтер не запозна ако се сеќавам.Рмзц абе за поздравот мислев,иначе далеку од здрав си:pos2:нема здрав на форумов се е пациенти.

Влатколик штета што не те запознав,иначе во ќош си стоев,нели Бобане:pos2:

Го запознав и Димитар конечно.Требаше да ги донесе зафркната и Лејди ама педерките заебаа,само ќотек за вас нема оправдување :)И осичка ја знам

...
Внуче
Скулгрл
земзела
PSYtisfaction
Bada-bing!
Tonchie
Nippi
Acid
Divine
Андроник
Мистичен
Crazy in Love
TonInter
Virus
Frankenstain
mr.wicket
ada
DimitarC

...
Внуче
Скулгрл
земзела
PSYtisfaction
Bada-bing!
Tonchie
Nippi
Acid
Divine
Андроник
Мистичен
Crazy in Love
TonInter
Virus
Frankenstain
mr.wicket
ada
DimitarC
еј да бе, и со тебе се запознав. И тоа прва фаца што ја запознав одкако влегов во Динамик беше ти... :)

Вчера се запознав со NaTaLi!!! Јеее кај мене учи и заедно имаме физичко секој чеврток! Срцка е. И роденден и беше денес, па и честитав. Баш знам да одберам датум за запознавање. :)

Леандре,кај се криеше мур:star:...зашто јас не те упознав...зашто?!?!:zid:

:oftopik:
Шубаво вака кога знаеш нешто што не знаат други двајца ... од каде што застанав јас кога се запознав со тебе, ти нели ми беше од моја десна страна, а леандра беше моја лева, значи веднаш спроти тебе. Уште појќе ви е криво? Ам нека ви стои ...:pos2: :kiss:

Шубаво вака кога знаеш нешто што не знаат други двајца ... од каде што застанав јас кога се запознав со тебе, ти нели ми беше од моја десна страна, а леандра беше моја лева, значи веднаш спроти тебе. Уште појќе ви е криво? Ам нека ви стои ...:pos2: :kiss:
Тоа било при моменатот љубење ципела???:uau: Ах проклетија...:tapp:
Ти си крива да знајш :nesum:дужиш пијачка,за пропустот што не не упозна :pos2:

Море лошотилок:pos2:Абе Дивне стварно за казна частиш кафе и тоа во Скопје!
Да криво ми е!

упознав еден куп луѓе, на почеток коа ја отворив темава се загрижив-викам никој не сум упознала,не ме спомнале али после се опраив, големо гуш до сите шо ги упознав ќе ги спомнам тие шо ми оставија најголем впечаток
сатори -драга,ах тоа деколте :wink:
ада- мило и насмеано
влатколик- ќе ти го пратам столчето по федекс :pos:
некрофилија- имаше еден момент кој баш не го разбрав,али не е битно
викторгг-конечно ја имав честа :pipi:
осичка- многу мила и шармантна девојка
мрно
серинтох..или као и да се пишува
јове_бт- имало и повисоки од мене
немирна- конечно ја упознав (мислам дека и предходно сме се виделе)али овој пат беше официјално и можам слободно да ја прогласам во топ 5 најубави девојки на форумов :pipi:
ај друг пат ќе ги допишам останатите, ме замрзе сеа :)

Е денес го запознав Yugo и баш ми е мило поради истото

значи со многу малку души се знаев пред собиранката. на собиранката го запознав најпрво yugo- одма се познавме и изгушкавме :smir:, потоа virus- многу е мрднат ќе го убиев:vozbud:, reactive89- џентлмен, кики- многу весела појава, ме изненади, скулгрл- исто така, јове бт- абе друже или ти си многу висок или јас сум патуљак:pos2:, потоа земзела- се изнаигравме, димитар- многу забавно типче, acid- морам јавно да бидам тужи баба му реков еј кај си acid а тој мене јас не сум Acid јас сум macedonian:toe:, моментално на други не ми текнува нека извинат

Јас ја знам сестра ми и другарка ми и другата другарка и братот од првата другарка и братучед ми а тие се: Desire, The Goddess, a999, gjule и G@rfielD
а мислам дека и они ме знаат мене :) а за останатите.............ќе се запознаеме

Значи вака,упознав ептен многу нови фацки,и ако испуштам некого се надевам нема љутиш...
  • Вирус- ју ар крејзи! п.с. сум те имала на мсн од пооооодааааааамнааа...п.п.с фала за машната :)
  • Реактив89-ми остави ептен добар впечаток,да се потсетам сама себе да те аднам на мсн.. :)
  • Кики-колешке,супер фриз имаше..
  • Скул-Колешке ептен мило ми беше :)
  • Псај-шо направи на испитот шо каснеше?
  • Серпико-најс денс мувс :)
  • Тројката тако звана Морисонка,Натали и Натурал..
  • ЈовеБт-треба да научиме да врзуваме кравати подобро,дефинитивно..
  • Скај Дог-неофицијално :Р
  • Дивајн-што да кажам,сувишно е се..само ми е жал што не можам да пратам радио повеќе со тебе :Ѕ
  • Ацид и Мистичен-и на крај боговите излегоа обични луѓе :baeh:
  • Земзела-веќе се знаевме јас и ти бре..
  • Мери Џејн и BabyGirl^^
  • се ми се чини дека и Точкест го упознав..
  • П.Овердрајв-фала за сепарето
  • Саладин-немој да стоиш сам друг пат!ВикторГГ пак мене ќе ме кара!
  • ПлејБој ќе го убијам што порано не ми кажа дека е дел од форумов,го знам неколку месеци веќе..
  • Фликс-ќе те убијам за тоа сликите кај шо мижам!
  • Бебуш мислам дека ја упознав,али не сум сигурна :kesa:
  • Тина89...
Моментално не ми текнуваат други,нека ми извинат сите кои ги заборавив..
Фала ви за најубавиот помин..
Поздрав...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom