Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Chombe_united и Celtic
edit: Chombe ме потсети и со Zafrknata се знам.

Со Апокалипто, Селтик, Зафркната!

Ми ту! :vozbud:

Скул, неам зборој за тебе.:pipi:

Ќе забораев. И со Joe, и со Скај Дог.

[Едитирано од модератор] :)

Море тољољо оти ми го избриша то ма!? :)

Јове, то беше да го доловам моментот..Не дека се изразив оти сакав, туку сакав да кажам дека и Битолчанки можат да се вклопат со Скопјанки :)

Како јас, Ангелче и Скул.

со вампирката и strizlow800 (кај мобилните може да се најде типот)
исто така знам која е скул до пред 1 година идеше кај мене во школо

Од пред два-три саати се знам со Трн Во Око, добро бате, комуникативно и дружељубиво. :)

П.С. В година те зеаме во наша тајфа и скокаме по крстот. Дотоаш, учи ја Во Јордание и учи да зборвиш охридски. :)

Со Јове бт ангелче и тамарче. Јовица испадна кул момак и со него се беше ок али тамарче да имаше секира ќе не заколеше сите таму:pos:, а ангелче беше засенета од агресијата на другаркаи :pos:

Со Јове бт ангелче и тамарче. Јовица испадна кул момак и со него се беше ок али тамарче да имаше секира ќе не заколеше сите таму:pos:, а ангелче беше засенета од агресијата на другаркаи :pos:

А толку се трудев да остам добар впечаток :( :( :) Мухахахаха.

познавам неколку кои не ме знаат како и фацата над мене

Во Битолана се упознав со ~*ТамарЧе*~ и Јове_БТ. Ангелче ја знам од поодамна, годиње годиње... :)

Хаха. :)))))

Јас само со burn, со другите веќе се знаев,али сега детално се потсетив. :peace:

У будучности, заклучив дека можиме да служиме за практичен пример во секојдневниот живот за толерабилни меѓуградски односи. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom