Со кого се познавате од форумов?

R

Razorblade Kiss

Гостин
Вечерва се запознав со Raziel.Не бил Раца туку Раза,тоа го утврдивме подоцна,што да правам кога повеќе италијанско ми звучеше де.
Фино,кој би рекол дека такво моќно човече се крие зад тоа невино лице,просто,обожавам кога се изненадувам и кога моите очекувања ќе се побијат во врска со една личност.
Раза,следна средба-на балкон,во придружба на одвратниот чипс што го зема.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Вечерва се запознав со Raziel.Не бил Раца туку Раза,тоа го утврдивме подоцна,што да правам кога повеќе италијанско ми звучеше де.
Фино,кој би рекол дека такво моќно човече се крие зад тоа невино лице,просто,обожавам кога се изненадувам и кога моите очекувања ќе се побијат во врска со една личност.
Раза,следна средба-на балкон,во придружба на одвратниот чипс што го зема.

How strange; why, the same thing happened to me! :vozbud:
фффф
ете се запознаф со уште едно човече на кое сум му сржала на почетокот :S, но излезе одлично :smir:. И патем, не фати дожд. ГОЛЕМИОТ.

А чиј балкон е најдобар? :icon_lol:

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
:0

точкест
дотичната
urban mover
dimitarc
кики
бушав
the-bitch

...и можда уште некој

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Се запознав со Димитар, еден од најпријатните луѓе за разговор што ги познавам. :)

С

Сатори

Гостин
На мое најголемо задоволство го познавам Брејниек...:pipi:

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
HungryWolf , betogrozdanov45 ,G@rfielD ,dwa ,GORDON , SCORPIO__20 , TonInter , Била Бонг , Влатко_Русин , i uste mn drugi ama me mrzi da pisuvam :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Само што се вратив од Охрид,после месец дена,го имав забораено Скопје.....ај ќе ми се освежи сеќавањето деновиве.Ги запознав таму Black Rose
Fantom_Oh
Андроник
Princ
и мислам дека толку беа,со сите останати веќе се знаев.....
Сеа читам за Велес нешто собиранка се организира,ваљда ќе ја зголемиме бројката хехе,и така не знам никој од таму;)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Posledno so The_Vampire i so The_Darko i Lejdi_Majus

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Razorblade Kiss, Лејди Сатори, Dark Angel, Brainiac, Bloody Dolly итн.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Се запознав со Димитар, еден од најпријатните луѓе за разговор што ги познавам. :)
Исто мислење! Мило ми е што го запознав Фантомчо!!!

И, друг, Jove_bt ака Интерист! Онака, ме видел на плажа :) и накратко... направивме по едно здраво!

Kajgana Shop

На врв Bottom