Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Наместо во петок во недела било во 22:30 часот :helou:
Знае некој кој ке бидат следни гости ?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Верке Монтажерке закон!!! :pos2::pos2::pos2: И со наргилето ја направија голема :)

tienly

Robbie, one and only!
Член од
6 октомври 2007
Мислења
60
Поени од реакции
5
Една емисија ако се направи гости да се Раде Рогожаров и Игор Џамбазов.... тоа ке е ВРВ.:tv::pos2:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ц ц ц како стареат се полејм стануваат, кој на куров е овој бе!??
за педери,волци ми пее, вајда Тони го викнал ради тоа што и он ги мрзи геевите и беше во единица волци порано...

ма нека се утепаат, која виуга у глаата ме натера да пуштам а1 :nesvest:

F

FuckYouAll

Гостин
ц ц ц како стареат се полејм стануваат, кој на куров е овој бе!??
за педери,волци ми пее, вајда Тони го викнал ради тоа што и он ги мрзи геевите и беше во единица волци порано...

ма нека се утепаат, која виуга у глаата ме натера да пуштам а1 :nesvest:
Aбе кој сака нека е гостин, Тони и Део ќе направат сто пати подобра емисија од Жаре циганон.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Порано подобри гости идеа...не дека сега не чини, едноставно смеата на Тони е заразна и Аљи Ахмети да му е гостин, пак ќе биде смешно...

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Во недела го гледав шоуто на Тони и Дејан и неколку прашања ми се увртеа неколку прашања во глава:
Каде е содржината во шоуто?
Која е целта на шоуто?
Зошто ова шоу воопшто постои?
Не се сметам за некој елитиста и не гледам само емисии со научно образовна содржина ,сакам да си се насмеам и на глупи работи ама ваква бљувотина и дебилизам одамна не сум видела.СРАМОТА

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Една емисија ако се направи гости да се Раде Рогожаров и Игор Џамбазов.... тоа ке е ВРВ.:tv::pos2:
од раде рогожаров не ке мојт никој на ред да дојт со зборвење ....чоекон е прав удав ...хахаахах

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Mislam deka emisijava bese podobro dodeka bese na sitel, sega nekako ne e toa toa, kako da nemaat sloboda, i vo izborot na gosti i vo se ostanato :toe:

Член од
6 септември 2009
Мислења
65
Поени од реакции
2
и ја мислам дека некако тапа гости викаат :S ретко им се гаѓа емисија со топ гости ... на пример последнава вчера шо се деси ... есма брага и таа не ми текинја како се викаше ... само есма збори колку е она фина и паметна и добра другиве двајца статисти :S ... или лошо ги комбинираат гостите или незнам шо е работава ... а и ниеден виц вчера не кажаа незнам дали им беше страм од "мама" Есма :S ... добри се али избледуваат :(

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
што може да мислам за нив освен дека ме расположуваат како никој, ама буквално како никој. ми ја разубавуваат секоја недела :pos2: башка и јаки гости си бираат

F

FuckYouAll

Гостин
Во Недела ќе има и публика:je: Па ќе видиме дали така ќе биде уште појакоооооооооо.

Kajgana Shop

На врв Bottom