Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Многу е интересно, особено зошто Tони го води, а Дејо не е нешто посебно.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
:):) последново со ноне и брага беше најсмешно леле
брага особено...здраво педер хахаа топли цицки:eek:lee:
тони па цело време се смее и да зборат и да не зборат се смее понекогаш ме нервира тоа:nesum:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Llleeeellleeee mnogu se zakon :helou: . Zverovi se i dvajcata . Sekogas koga gi gledam zaboravam na site problemi .:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
51
Поени од реакции
1
Закон се алал да им е :) кај му текнуваат на Тони тие глупости..последново со Брага 3 пати го гледав..замалев, што му правеа на дечкоти од Ноне..провокатори луди :) :baeh:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
абе благодарение шо знае многу вицеви иначе ќе пропадне и он и емисија и тој дејан со него како шо гледам емисијава муе вицотека...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе интересно е шоуво, Тони го знаеме сите, покрај Игор Џамбазов е најголем шоумен и најпозитивна личност на тв екраните, се е ок со емисијава само Дејан стварно не можам да разберам што улога има...безвезе место фаќа само :)

^ Ghost Rider ^

Biker Boy
Член од
27 октомври 2008
Мислења
372
Поени од реакции
8
многу смешки имаше вој пат со брага и нонето :pos2::pos2: :drk:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
definitivno vo momentov e najdobra i najgledana emisija, dvajcata se mn smesni samo sto na dejan ne mu davaat mn prostor da zbori inace e epremnogu interesen i smesen a za toni nemam komentar dzver e
:pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И јас се согласувам дека во моментов ОПУШТЕНО е најгледаната емисија и воедно најинтересната емисија на Тв екраните
Најголема грешка им е што оди во петок и тоа во 23 часот, треба друг ден да ја стават
Најсмешна емсиија беше со Ноне и Брага, посебно Брага беше најинтересниот дел од емисијата
Во петок гости им се Паркети

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
И јас се согласувам дека во моментов ОПУШТЕНО е најгледаната емисија и воедно најинтересната емисија на Тв екраните
Најголема грешка им е што оди во петок и тоа во 23 часот, треба друг ден да ја стават
Најсмешна емсиија беше со Ноне и Брага, посебно Брага беше најинтересниот дел од емисијата
Во петок гости им се Паркети
е баш дека оди во петок во 23:00 емисијата си задава удар на самата гледаност.

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Интересна,смешна,забавна и провокативна емисија.Посебно Тони.Убава емисија и многу гледана.Мислам дека ако вака продолжат ке бидат прогласени за најсмешни и најзабавни водители а ОПУШТЕНО за најгледана,најсмешна и најзабавна емисија.:P
:salut:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Многу беше смех последната епизода со Брага и Ноне... Се згазив од смеење.

С

Спенсер

Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2:хахаха, лелелел стварно се забеганиии!!! т.е. си ги бидува за тоа шо работат бе, ЦАРЕВИ!!!:pos2::pos2:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
752
Поени од реакции
64
тони па цело време се смее и да зборат и да не зборат се смее понекогаш ме нервира тоа:nesum:

Да бе и мене ми иде на живци Тони некогаш кога не е смешно а се смее ама што да прае не сака ни он, ќе се навие пред емисија и после ела допри го:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom