Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хе хе немој да генерализираш...ти идеш ради музиката не треба да те интересира кој има позади тебе...едноставно идеш напред скокаш до 4-5 и си идеш дома ижуркан до максимум :party3::je:

Абе нема шанси да скокаш кога е отварање на Колосеум. Кога почнување зимската сезона отварањето беше со Маршал Џеферсон ако не се лажам и викаат дека немало место игла да фрлиш, а не па да играш, рипаш и скокаш. :)

Абе нема шанси да скокаш кога е отварање на Колосеум. Кога почнување зимската сезона отварањето беше со Маршал Џеферсон ако не се лажам и викаат дека немало место игла да фрлиш, а не па да играш, рипаш и скокаш. :)

Marshall Jeffersson беше за нова година.за отварањето на зимскиот беше Darren Emerson и напраи одлична журка.

Marshall Jeffersson беше за нова година.за отварањето на зимскиот беше Darren Emerson и напраи одлична журка.

Океј, моја греша, Емерсон беше, но како и да е, на отварање и Бабура да го стаите или Зоки Бејбе пак ќе биде г’з преку глаа. Едноставно не ми се бендисува кога на журка нема место за играње и за скокање. :)

и конечно дојде настанот на летото (барем за мене)

abfront.jpg

ремиксираново cd е :sekss::sekss::sekss::sekss:

и конечно дојде настанот на летото (барем за мене)

abfront.jpg

ремиксираново cd е :sekss::sekss::sekss::sekss:

ДАААААААААААААААА и за мене е настанот на летото. Него го спуштив цд-во лудница е. Ако сакате линк по ПП

Петок 19 Јуни DJ Bruce Wayne @ Summer club Colosseum
цена: ???
picture3ftj.png

малце да се загрееме за четврток.:sekss::sekss::sekss:

Ај едно инфо за нареден четврток:

funkerman.jpg

18.06.2009 - Summer Club Colosseum presents:

Funkerman

Start: 23.00
Entrance: Pre-sale: 200 MKD
On door: 250/300 MKD

:helou:

Се шушка дека дечкото е ѕвер само ретко кој го знае :vozbud:

Колосеум се on fire!!!
02-07-2009 23:00 > Eric Prydz @ Summer Club Colosseum
16-07-2009 23:00 > Armin Van Buuren & Glenn Morrison @ Summer Club Colosseum
06-08-2009 23:00 > Matthew Dekay & Jerome Isma-Ae @ Summer Club Colosseum

Се очекува повторно и Маркус Шулз како и многу други изненадувања!
За сите овие журки веќе има посебни теми. Изненадување ќе биде ако викнат некој што не е во ТОП 10 на ди-џеј листите да пушта музика. Овие не се изненадување :)

Луѓе за вечер знае некој точна цена за на врата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom