Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
се ближи карневалот :) ке биде лудо и незаборавно , ајде Македонци на најлудата и најнезаборавната нок во годината ... СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ 2008 , 11 март 2008 ...

HAHA се надевам дека ке биде лудоооооо о о о о о мислам струмица си е струмица как мозе да биде:vozbud:

Само немој да биде -20 степени температура и по пут снег да паѓа, као пред 3 години. :pos: И да се заледуваме пред автобус до 5 сабајле поради Спасе хохштаплерот што се успал у другиот бус. :pos:

Водка колку и да е ладно, сепак март е... Не верувам да има ниски температури, само да нема дожд како пред некоја година.

Ќе биде супер. :)

Лани беше супер, гужва нема до дека. .. многу гости имааме од секаде. ..оваа ке е дупло појако.

Нај закон е низ кафичите касното. .. журка невидена

ама пред карневалето е по смех по кафичите има маскембали....

Напишано е ного пати, ама ај, изгледа те мрзе да провераш, карневало ќе биде у вторник, 11ти март.

Јас ќе идам.Еве да се пријавам:pipi:

Поканети сте сите и од мене, ке бе чекам на автобуска...:vozbud::pos2::pos2:
Не озбилно шала на страна да дојдете и Трговскио да ни го видете !!:salut:

ej super so procitav.....ke trebase da i se javuvam na baba mi mi ama me mrzi valjda ke idam ako najdam dobro drustvo,,,,,ja ne idam zaradi maskite tuku zaradi zurkanjetoooooo

Оххх... Мерации... Ама јас сакам да си спојаааммм 11 март карневал и да останам уште 2 дена и да си славам роденден на 13ти таму со милионот роднини од Струмица (5 тетки, чичко, 15тина први братучеди...)! Хехехе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom