- Член од
- 21 март 2009
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 2
ok falaaa viiiiИма неколку типа на тестови и цените им се различни. Понеси со себе 100 денари, и нема да имаш утка.:smir:
ok falaaa viiiiИма неколку типа на тестови и цените им се различни. Понеси со себе 100 денари, и нема да имаш утка.:smir:
Едно проблемче..кога почнува да боли при прв сексуален однос? при самиот почеток на пенетрацијата или кога ќе почне дефлорацијата?
Se soglasuvam so ova a sakam i da prasam nesho so ako na maskoto mu e prv pat znaci use ima netrgnata kozicka nevin e a devojkata ne e dali moze da dojde so pukanje na kondom ili dali go boli i slicno???Точкест - факт:
Секоја жена неможе да те возбуди. Секоја не го дига. Не си вистински човек ако ти се дига на секоја. Може да стои гола пред тебе, а ти да си "штракаш" на форум без да ја забележиш воопшто... И не е секогаш до физичкиот изглед на жената, туку до однесувањето, боди ленгвиџот, предиграта и тн (се во зависност од тоа што тебе те пали)... Исто е и кај мажите. Секој маж не ја возбудува секоја жена. Затоа, нареден пат немој да се чудиш кога ќе видиш некој (според тебе) "ропак", со некоја "бомба" девојка.
Не верувам дека е проблемот кај тебе, туку кај девојката.
Млад си за да бидеш заморен физички, а психички уште помалку. :wink:
Менувајте ја предиграта за почеток, понатаму, само ќе си дојде од себе.
nemaj gajle od nisto pomarandza samo ti ebi i uzivajSe soglasuvam so ova a sakam i da prasam nesho so ako na maskoto mu e prv pat znaci use ima netrgnata kozicka nevin e a devojkata ne e dali moze da dojde so pukanje na kondom ili dali go boli i slicno???
zavisi kaj kogo kako mozebi nema da osetis nikakva bolka a mozebi i ke osetis,boli pri samata defloracija
Абе... Зар во принцип е битно кога почнува? Битно ќе боли.некој друг? искуство..кој шо осетил?
Епа Acid битно е..јас мислев дека боли при самата дефлорација..а мене ме боли на почеток на пенетрација..и сакам да знам дали е нормалноАбе... Зар во принцип е битно кога почнува? Битно ќе боли.
И да не е нормално, не се секирај, кога ќе се прошири нема да те боли. Кажи му да те фати „на сец“Епа Acid битно е..јас мислев дека боли при самата дефлорација..а мене ме боли на почеток на пенетрација..и сакам да знам дали е нормално
Не те пали типот доволно , кажи му да подмачка доле со јазик да те опушти.. хехеЕпа Acid битно е..јас мислев дека боли при самата дефлорација..а мене ме боли на почеток на пенетрација..и сакам да знам дали е нормално
како бе на сец? :pos2:И да не е нормално, не се секирај, кога ќе се прошири нема да те боли. Кажи му да те фати „на сец“
женското само ако не може да се опушти џабе е кој колку да се труди...[MkD]Scout;2682134 напиша:Не те пали типот доволно , кажи му да подмачка доле со јазик да те опушти.. хехе
Да не те тинтра многу, на неспремно за да се плашиш помалцекако бе на сец? :pos2:
женското само ако не може да се опушти џабе е кој колку да се труди...
пс. у осталом ти си машко,што знаеш ти дали боли,кога боли и зашто боли...
hehe абе и вака боли неиздржливо,па тек на hmmm неспремно...Да не те тинтра многу, на неспремно за да се плашиш помалце
Нормално е не се секирај, некогаш се случва така посебно ако типацот не те пали мн или па ако не се осеќаш спремна. Според мене, а за др нзhehe абе и вака боли неиздржливо,па тек на hmmm неспремно...
pc. алооо, некое женско..pls..нормално е или не?:kesa:
Па се осеќам спремна..и ме пали,не дека не:kesa:..ама кога ќе дојде до тоа не можам баш да се опуштам:nenene:Нормално е не се секирај, некогаш се случва така посебно ако типацот не те пали мн или па ако не се осеќаш спремна. Според мене, а за др нз