Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не дава ќе и правам „Rape“. Опуштено моме, а фаќаш за гради не реагира, за газ... и сл... финтата е шо е 4 год поголема од мене :pipi:

кај една комшика ми се топчињата за тенис, да оам да ги зеам, шо да праам, да а обработам ? п.с. 4 год е поголема од мене, ама онака опуштено моме е... само не знам шо да праам :smir:
Ако ме послушаш мене оди кај комшиката,земи ги топчињата и играј тенис,мал си уште за некои работи... :kesa:

Ако ме послушаш мене оди кај комшиката,земи ги топчињата и играј тенис,мал си уште за некои работи... :kesa:
Те поддржвам :) плус ко прашва ваму шо да прај стварно е мал :) без навреда :smir:

Те поддржвам :) плус ко прашва ваму шо да прај стварно е мал :) без навреда :smir:
Може да играат ПОКЕМОН или НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ а може и некоја видео игра,WoW,DOTA...

кај една комшика ми се топчињата за тенис, да оам да ги зеам, шо да праам, да а обработам ? п.с. 4 год е поголема од мене, ама онака опуштено моме е... само не знам шо да праам :smir:

Остај ги овие што те плашат. Ќе си отидеш таму, ама без кондом, дадичката ако е опуштена може да те погали, а и ти ќе си ја погалиш неа.

Па за едно 2-3 години коа ќе си најдеш моме, ќе си го направите меракот.

Може да играат ПОКЕМОН или НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ а може и некоја видео игра,WoW,DOTA...
Абе мааали се бе нека живеат живот таму, деца нека играт куку, бркајнца, лепчиња итн... :) шо ќе се прат пред време големи :):pipi:

Остај ги овие што те плашат. Ќе си отидеш таму, ама без кондом, дадичката ако е опуштена може да те погали, а и ти ќе си ја погалиш неа.

Па за едно 2-3 години коа ќе си најдеш моме, ќе си го направите меракот.
Ех сеа галење, ако е 19 годишна не ќе бара галење :)

Абе како мали 15 години мал па тогаш почињаат секс жирките на тие години не е мал арно си знае детето

Да не ти е страв од корпа?
Ич да не мислиш ,барај и!!!

Ако не дава ќе и правам „Rape“. Опуштено моме, а фаќаш за гради не реагира, за газ... и сл... финтата е шо е 4 год поголема од мене :pipi:
Kaj живееше ти? поточно, кај живее комшика ти?

Едно проблемче..кога почнува да боли при прв сексуален однос? при самиот почеток на пенетрацијата или кога ќе почне дефлорацијата?

lugeee kazete kako da napravam test za bremenost ?/:vozbud:

Ќе одиш во аптека, ќе побараш тест за бременост и потоа ќе постапуваш според упатството внатре. Препорачиво е од сабајле да го правиш, затоа што најточни резултати дава.

Ќе одиш во аптека, ќе побараш тест за бременост и потоа ќе постапуваш според упатството внатре. Препорачиво е од сабајле да го правиш, затоа што најточни резултати дава.
znaci odis tamu si baras i oni ti davaat odma od prilika kolku cini ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom