Ако ме послушаш мене оди кај комшиката,земи ги топчињата и играј тенис,мал си уште за некои работи... :kesa:кај една комшика ми се топчињата за тенис, да оам да ги зеам, шо да праам, да а обработам ? п.с. 4 год е поголема од мене, ама онака опуштено моме е... само не знам шо да праам :smir:
Те поддржвам плус ко прашва ваму шо да прај стварно е мал без навреда :smir:Ако ме послушаш мене оди кај комшиката,земи ги топчињата и играј тенис,мал си уште за некои работи... :kesa:
Може да играат ПОКЕМОН или НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ а може и некоја видео игра,WoW,DOTA...Те поддржвам плус ко прашва ваму шо да прај стварно е мал без навреда :smir:
Остај ги овие што те плашат. Ќе си отидеш таму, ама без кондом, дадичката ако е опуштена може да те погали, а и ти ќе си ја погалиш неа.кај една комшика ми се топчињата за тенис, да оам да ги зеам, шо да праам, да а обработам ? п.с. 4 год е поголема од мене, ама онака опуштено моме е... само не знам шо да праам :smir:
Абе мааали се бе нека живеат живот таму, деца нека играт куку, бркајнца, лепчиња итн... шо ќе се прат пред време големиМоже да играат ПОКЕМОН или НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ а може и некоја видео игра,WoW,DOTA...
Ех сеа галење, ако е 19 годишна не ќе бара галењеОстај ги овие што те плашат. Ќе си отидеш таму, ама без кондом, дадичката ако е опуштена може да те погали, а и ти ќе си ја погалиш неа.
Па за едно 2-3 години коа ќе си најдеш моме, ќе си го направите меракот.
Да не ти е страв од корпа?кај една комшика ми се топчињата за тенис, да оам да ги зеам, шо да праам, да а обработам ? п.с. 4 год е поголема од мене, ама онака опуштено моме е... само не знам шо да праам :smir:
Kaj живееше ти? поточно, кај живее комшика ти?Ако не дава ќе и правам „Rape“. Опуштено моме, а фаќаш за гради не реагира, за газ... и сл... финтата е шо е 4 год поголема од мене
Ќе одиш во аптека, ќе побараш тест за бременост и потоа ќе постапуваш според упатството внатре. Препорачиво е од сабајле да го правиш, затоа што најточни резултати дава.lugeee kazete kako da napravam test za bremenost ?/
znaci odis tamu si baras i oni ti davaat odma od prilika kolku cini ??Ќе одиш во аптека, ќе побараш тест за бременост и потоа ќе постапуваш според упатството внатре. Препорачиво е од сабајле да го правиш, затоа што најточни резултати дава.
Има неколку типа на тестови и цените им се различни. Понеси со себе 100 денари, и нема да имаш утка.:smir:znaci odis tamu si baras i oni ti davaat odma od prilika kolku cini ??