Секс школо

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
хехе
off-topic:сега ке ја чујам песната баш онака ме зантересира
on-topic:па сепак треба малце да размислам зашо сепак ја сакам и не сакам да ја изгубам со тоа со би била бремена и слично сепак фала на подршка

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ти нема да ја изгубиш бе цреп, тебе ќе те изгубат родителите од ќотекот на татко и...

Не си играјте играчки. :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
хехе
on-topic:па сепак треба малце да размислам зашо сепак ја сакам и не сакам да ја изгубам со тоа со би била бремена и слично сепак фала на подршка
Абе извади го на време и нема да биде бремена...освен од друг:icon_neut

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
хехе
нема што да изгубиш може само да добиеш :) ако не користиш куробранка :)
Друже ногу ја тупиш ! она ако се нафаќа да го правите онаа онде :sekss:... ти не треба да се мислиш првпат среќавам машко да се двоуми за секс, ја на пример ебам како луд женсками партали ја правам па и некој другарки нејзини :)

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
хех фала луге ќе дојде утре кај мене па ќе ви пишам со како биднало сепак фала ви мн

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
хехех важ у детаљи за клипче да не претеруваме а и вие демек не сте го виделе(праеле) тоа па ....хехе
Леле ги разочара сега па загоренки се, да заштедат на доунлоадирање порничи ти бараат клипце јес да нема ни приближно порничарски да биде снимано :pos2: али нема везе

Член од
15 јуни 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
moze nekoj da mi kaze sto da pravam???? imam 15 godini i so vrska sum so mom4e od 21god,znam deka me saka i jas go sakam nego no nz dali da mu se dozvolam da me ima celostno.koj moze da mi pomogne i da mi kazes to da napravm neka pise naj ozbilna sum:uvo:

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
moze nekoj da mi kaze sto da pravam???? imam 15 godini i so vrska sum so mom4e od 21god,znam deka me saka i jas go sakam nego no nz dali da mu se dozvolam da me ima celostno.koj moze da mi pomogne i da mi kazes to da napravm neka pise naj ozbilna sum:uvo:
Зависи од поќе работи. Пр колку време одите, дали стварно си сигурна дека те сака и дека го сакаш, најбитно - дали си спремна за то (а штом прашваш и чекаш некој друг да ти кажи шо да прајш - ќе да не си). Ти најубо си знајш, а мој совет - размисли си убо пред да решиш оти можи да згрешиш. Каква рима а? :) позз

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167

Чим прашуваш по форуми дали да му дадеш не си сигурна, и не сакаш.
И плус, 15 години имаш сестро алооо, почекај малку сексот ти е цел живот пред тебе, уживај сега во тој период додека можеш.

I

InF3cTeD

Гостин
убаво кажа дека сексот и е цел живот пред неа....ама нејзе тоа со нејзините 15 год....ама како шо си кажа самата дечко и има 21 а тоа е спротивно нешто шо значи можда и постои некаков страв кај девојката дека со неговите 21 год нема да ја чека да порасне па да име секс со неа...ќе си најде некоја друга и нејзе ќе и даде шут карта....и тука се прават големи грешки кај дечиштата на тие години....а ако дечкото настојува да има секс со неа дефинитивно него му е дојдено до сексот а не до врска и најмалку љубов спрема неа

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
луге фала мн за советите онака топ помина фала ви најмн сега сум од тие со искуството:D:baeh:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
луге фала мн за советите онака топ помина фала ви најмн сега сум од тие со искуството:D:baeh:
Бидна а? епа ај со среќа нека е:) kakо беше бе опиши нешто :icon_lol: видео запис има?:vozbud:

Член од
19 јуни 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Help!! Во потрага по вистината...

Помош!! Имам 18 години и имам гоолем проблем и стварно не знам на кого да се обратам, може дека ми е страв од потсмев... !
Имам девојка, заедно сме веќе година и пол.. а јас сум девица, ама како што тргнале работиве i will no longer be:vozbud:
Многу ја сакам и стварно многу ми значи.. и се плашам да не ја разочарам во кревет...
Сфатив дека size matters, а мојава баш и не е за завидување...:raz: Па ме интересира што можам да направам со моите 13 cm долж, и 12 cm шир? Колку треба да издржам во кревет пред да свршам??? Ептен ми е глупо што прашувам вака... ама да прашам некој друг прво сигурно ке ми се изнасмее, а после и ке ме исполаже за неговиот алат..
Колку е просекот? И колку мења во сексот? Дали има некои вежби и методи за подобрување на перформанс и димензии? Мнооогу бедно се осеќам еј.... ц ц ц ц.....:toe:
Ме интересира мислењето на машките и на женските... Однапред благодарам!

Kajgana Shop

На врв Bottom