Секс школо

M

marsovka

Гостин
posto smetam deka ovde mozam 100% da slusnam za najiskren odgovor aj pls kazate mi kako e koga ti e prv pat dali mora da boli i kako da se podgotvam posto mi e u plan skoro da bide :pipi:
прво колку години имаШ?
второ се тоа зависи од тебе а богами и избраникот ако е некое неисусно дерле ќе те боли ептен ..
трето ако си под 16 години немој твојот организам се уште не подготвен за секс а богами и психички чисто сумњам дека си подготвена ако си под 16 години ...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Да питам јас нешто.
Ова го имав прочитано од некое списание за љубовни проблеми ова она итн... и прашањето беше до списанието, да му дадат одговор на типчето.
Цитат од прашањето.
Бев со девојка ми една вечер и посакавме да ни се случи ,,тоа,, за прв пат и на двајцата. Се беше супер, но кога дојде главниот дел неможев да влезам во неа, не ни одеше... се обидувавме неколку пати ама не осетив да влезам во неа. После 15-20 мин. откако се откажавме... девојката примети оти и тече крв... утредента таа повторно имаше крв!?
Прашањето ми е: Дали после таа вечер девојката сеуште е невина? Дали тогаш се случи првиот пат?

Одговорот што му го напишаа не можев да го прочитам. Па затоа ме интересира ваше мислење.

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Ne gledam tuka nikakov problem.A i sto e bitno dali toa ili sledniot pat ke go smetaat za prv. Najverojatno i se skinal himenot, ama ako ne i go butnal togas kako moze da im bil prviot pat...
Spored mene prviot pat e koga ke se desi toa i nevinosta se gubi pri odnosot a ne pri kinenje na himenot zs nekoi ne ni imaat himen a nekoi si go povreduvaat i na drug nacin.
Na pr: gimnasticarka ima zabelezano krv posle treningot. I sto? Sigurno ne znaci deka ne e veke nevina ili pak deka toa i bilo prviot pat.

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Ne gledam tuka nikakov problem.A i sto e bitno dali toa ili sledniot pat ke go smetaat za prv. Najverojatno i se skinal himenot, ama ako ne i go butnal togas kako moze da im bil prviot pat...
Spored mene prviot pat e koga ke se desi toa i nevinosta se gubi pri odnosot a ne pri kinenje na himenot zs nekoi ne ni imaat himen a nekoi si go povreduvaat i na drug nacin.
Na pr: gimnasticarka ima zabelezano krv posle treningot. I sto? Sigurno ne znaci deka ne e veke nevina ili pak deka toa i bilo prviot pat.
Потпуно се согласувам, немора гимнастичарки за пример, ете земи ги машките за пример, тука ни крв не потекува а невиноста се губи :)

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
РИМИНГ

Ако за едни предизвикува чуство на гадење,а молбата на партнерот за за тоа се гледа како краен степен на извитопереност,за други римингот е честа игра во сексуалните доживувања,и е знак на доверба и безгранична љубов.
Овој тип на сексуална игра е еден од најдобрите пред премин кон анален секс.Кај римингот „Rimming“ или „Rimjob“.,јазикот на едниот партнер си игра со анусот на другиот,лижењето на анусот е безопасно,ако е меѓу постојани партнери.
Ризикот од пренос на различни заболувања е минимален,а задоволството од допирот со чисто,миризливо тело е вистински.Има причини да не се практикува кога има крв во и околу анусот,99% е можно да лепнете некоја болест.
Друга опасност,појавата на цревни паразити или бактерии во вашата усна кујна,кога вашиот партнер е со бакериска инфекција без да знае за тоа.Се разбира не заборавајте сепак има несовесни луѓе,кои не би споделиле со вас за своите заболувања.Еве зошто треба да внимавате и да го практикувате со џовек на кој може да му верувате.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Епа Ано боли али никој не умрел од то. :smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
аааааааа епа не се знам со ДАМАТА no.88 али пошо уше се нема оданено би требало да сме тука со возраста...
мене девојки ми имаат зборено(и на пијано и на трезно) дека прво ке биде малку болка онака али после ке биде УЖИВАНЦИЈА не мора да значи нешо тоа болка којзнае која али шубе може да ти биде за 1 пат :sekss: 24/7

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Дали сум подобар од нејзиниот бивш?

Кога му признаете дека сте имале доста бурно минато и имате пробано скоро се...и со кој ли не,го фрлате во мисла каде е тој на почетната скала.Затворете ја темата за,,бившите,,колку повеке копате во неја толку полошо ке стане.Ако си мислаиш,дека додека му обајснуваш во подробности какви палави и интересни нешта ти се случиле во минатото,ке го распалиш ентузијазмот да ги надмине,се лажеш.Напротив,тоа само ке ја сравни со земја неговата самодоверба,а таа судбина ке го засегне неговото либидо.Во крајна сметка зошто да се фалиш со подвизи со поминат рок.Далеку подобро е наместо да лежиш на стари чаршави,да си постелеш нови,на начин што ке му покажеш колку добро ти е со него во кревет и колку многу го сакаш.Еве ја најпростата страснтна прогресија:колку по-посакуван го натераш да се чуствува,толку повеке ке има мотив да ти покаже,дека ич не си згрешила во похотливиот избор.Тука не ти останува ништо друго освен да ги собереш еротичните девиденти,кои сама си ги посејала.

,,Дали телото ја возбудува доволно?

Откако почне да претерува со пивото,сама ке видиш дека ке ја избегнува мисионерската,зошто при неа,стомакот му блеснува во целата му прелест.Ке предпочита пози во кои е одпозади,дури и да не му се најмилите.Разбира се,ти го сакаш и му правиш понекоја шега,но на него не му е баш сеедно.

Што да направиш?Нешто просто и елементарно, се вика редовни тренинзи на било што.Важно е да има повеке движење и една идеја:по-ограничен режим на исхрана(кришка леб,а не пола леб на вечера на пример,мажите имаат побрз метаболизам,така да измислете му сами некоја ваша дитета,само за вечера).Во никој случај не ја подржувајте фразата ,,Ништо,миличок,и така си си добар,, со тајна надеж,дека тој сам ке стигне до изводот дека е крајно време да се нафати здраво на некоја активност-сепак се гледа во огледало,барем додека се бричи нели така.Нема да му текне,друшки,познавам ги.Зошто кога решат дека ја нашле врската на животот,со нив се случува метаморфоза,слична на таа со нашите износени ролки и развлечени џемпери.Тие си се спокојни веке и наполнуваат.
П.С Ако не постигнеш успех со мотивација за спорт,секогаш можеш да сметаш на секс-фитнес.Особено погоден за твојот ,,ангел,,е да стои испревено....кој може да го менува со склекови на грб во јавачка,кои пак ке ги извајаат твоите бедра.Идодека не постигнете првични резултати,не заборавајте едно:стомачните мускули,нема да ви го расипат сексот,туку загриженоста дали го сакаш доволно,со сигурност ке го скрши.Така да вади ја торбата со комплименти и копај во неа со цели шепи.

,,дали сум добар во оралниот секс,?

Епа,да ни дотекне,дека устата и јазикот ни се дадени не само за орален секс,но и за артикулација.Тоест,искажување на различни звуци,кои образуваат зборови,со кои можеш да објасниш што точно ти недостига во оралната љубов.Само без критика,зошто во тој случај нема да е градивна и ке може сосема да се изгуби.Бакнувај го во усните,по начинот на кој сакаш да те допира за време на орал.Земи му ги рацете и покажи му ја следната техника која покажува гарантирано полесен достап до жешките точки-со показалците и средните прсти на двете раце се формира покрив на куќа или буквата Л,со чија помош се подигаат срамните усни,за да се добие тесен клиторално-вагинален достап.Потоа покажи му дека тоа што го прави,ти се допаѓа-како маркери за наслада можеш лесно да му забиеш нокти во рацете,да се извиеш на одредена точка...фати го и за каса ако сакаш,само му кажи каде да се концентрира,прецени сама.Само не биди во улога на набљудувач,зошто кога еден маж ке свати јасно дека може да ти даде повеке оргазми со орален секс,ке биде супер амбициозен да научи нови техники,со кои да те збрка од задоволство....а така ги крева и сопствените еротски акции.(скоро 80% од мажите не ни обраќаат внимание на некое забегано влакненце,ниту пак им смета мирисот таму доле,така да не се замарај со лошите искуства на другарка ти,имаш го него кој е спремен да те полуди).Само давај му насоки додека не стане експерт.

Дали големината на пенисот ми е ОК??

Класика во жанрот.Нема ни смисла веке да коментирам,вистината е дека сите мажи тајно се замислени за неа(големината).

Што да се прави.Да ја погледнеме смело вистината во очи-НИШТО!Тие ке си продолжат со мислата,независно колку пати да им кажеш дека големината....не дека не е сосема безначајна,не далену и не е најважна.Едноставно не кревај такви прашања за разговор.

,,Дали можам да ја допрам толку добро,како таа самата што се допира,,

За да не си помислите дека е со две леви раце,при рачната стимулација на вас,можеш да му раскажеш една лекција.Како ако природата решила секој да се чуствува добро во сопствената еротска осаменост,поимите,,љубов,, врска, и полов акт, ке исчезнеа од овој свет.И ке се размножувавме по хермафродитен начин како дождовните црви,по вегетативен како растенијата и т.н.Уште подобро е со дела,така што ке му ја земеш раката и ке ја раководиш,за да му помогнеш да осети кој тип на движења ти дејствуваат растопувачки.Ако ти е првпат овој тип на лекција се предава лесно,ако веќе си особено возбудена.Кога живата на задоволството се покачува драстично,речи му го следи дишањето и усните,колку повеке ти се допаѓа тоа што се случува во меоментот, толку подлабоко,задишано ке дишаш и понабабрени ке бидат усните.

Страв ми е да ги споделам фантазиите.
Кој има страв од мечки,да не оди в планина,вика една моја комшика.Прашањето е дека човек се плаши од куп нешта,но ти можеш да му помогнеш да се отвори..не само на него,сигурно и ти имаш свои мали мрсни жешки сценарија,нели.Навалете на еротска белетристика и мултимедија:зацртајте си две ноќи во месецот,посветени на еротското творештво.Секој треба да научи текст,расказ,параграф,комокс,сцена од филм,чија ролја покрива некоја мечта до максимум,и му ја презентирајте.Тка ке ви е многу полесно,да ги споделите фантазиите,без да се црвите и мрмкате еден пред друг,како на зелената даска наречена
табла.Откако дознаете дека никој нема да ве касне,ниту некој ке си помисли нешто суперненормално за вас,тајните страстни мисли,ке ве нурнат директно во океанот на фантазиите.А тогаш нештата ке станат супер вжештени.

,,Понекогаш сум премногу уморен,,.
Мажите биле секогаш спремни,а?Ајде седете вие во канцеларија напрегнати и нонстоп под стрес,да видам после колку ке ви се сака.По лудницата преку ден единствена желба му е да лапне нешто набрзина,да се докопа до лежајот и да се тупира.Душата му е желна за сон,а пак свесен е дека ако одбие,вие ке си помислите дека не ве посакува.

Колку и да ти се сака да направиш нешто,да му се доближиш да го гушнеш,да пуштиш јазик,да клекнеш....ке покажеш разбирање и трпеливост,а не да го прогониваш како разгонена...или да го обвинуваш дека имал швалерка.Организирај ја програмата така да имате повеке мигови на романтика и одмор.И осигурај му слободно пространство-нека се опушти час или два со саканиот спортски канал/весник,пиво со пријателите,купка,фитнес...пред ти да му се закачиш на врат.Падовите во либидото,денес се честа појава,и не би сакала да ги поседува и твојата половина,а како ке реагираш ти за да ги тушираш уште во зародиш,е прашање.Само железна ладнокрвност му е мајката.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Колешке фала за советиштево, само за болдираново....што треба да напраам да и кажам е сега тука па ај малце сега тука е така така:pos: не ме заебаај малце е смешно
Zasto da ne i kazes?Pa koga ste stignale da spodelite se sto treba da e najubavo i sto e najintimno vo edna vrska ne gledam nisto loso vo toa da se otvoris pred svojot partner kako bi si go podobril seksot t.e uzivanjeto.A isto ako ne mozes da primetis sto ja vozbuduva pak tvojata partnerka i ako taa ne ti kazuva isto mozes da ja prasas sto ima tuka tolku loso ili smesno???Za zadovolstvo se e opravdano,neli?Ili mislis deka e podobro ako odglumis vozbuda nesto dobivas so toa?Malku kasnam so dadenovo moe mislenje ali nema veze

Член од
4 мај 2009
Мислења
6
Поени од реакции
1
Дали може да се изгуби невиност, без да протече крв ?

Баш ме интересира дали може да се има секс и притоа девојката да е невина, а да нема крв?
Мора да протече крв, или зависи до цурката ? :sekss:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да, може да се случи. Се зависи од еластичноста на хименот.

Темава ја префрлам во Секс Школо, каде што всушност и припаѓа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
[ K i K o ];2516409 напиша:
Баш ме интересира дали може да се има секс и притоа девојката да е невина, а да нема крв?
Мора да протече крв, или зависи до цурката ? :sekss:
Moжно е и да го скинала хименот без да знае ако се занимавала со спорт :) И ова се случува иако е реткост.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Се случи и тоа - "првиот пат"... Користевме заштита, само страв ме фаќа веке втор ден стомакот во долниот дел премногу ме боли... Ова нормално е или ??????

CatGirl* напиша:
Се случи и тоа - "првиот пат"... Користевме заштита, само страв ме фаќа веке втор ден стомакот во долниот дел премногу ме боли... Ова нормално е или ??????

хх голем хипохондрик сум, испаничив... ништо не е:pipi:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
posto smetam deka ovde mozam 100% da slusnam za najiskren odgovor aj pls kazate mi kako e koga ti e prv pat dali mora da boli i kako da se podgotvam posto mi e u plan skoro da bide :pipi:
Ани ќе те скине веруј, после ќе кривиш, едвај ќе одиШ од болка. :)

Само опуштено, и терајси!

Kajgana Shop

На врв Bottom