Е ај кажи ти твојата финта ако можеш повеќеКој вели дека неможат да издржат подолго од 15-20 минути?
16 а што имаат врска годините во тоа ?Боже мој .....нема тука финта никаква.
Колку год имаш? 17?
LOL а што има врска брату искуството во тоа искуство во секс ти е да знаеш што да и правиш со попрости зборови не ко ке ти се слечи да се чудиш ко ут ако знае некој нека кажи во што се состои издржливоста ...Искуство друже.........))))
Штом за малку утнав очигледно дека знам како е да си нескусен во неои работи:helou:.16 а што имаат врска годините во тоа ?
ок де па затоа прашувам за ако се сметаш за поискусен да ми објасниш некои работи што не ги знамШтом за малку утнав очигледно дека знам како е да си нескусен во неои работи:helou:.
:tv::tv::pos2::pos2:.LOL а што има врска брату искуството во тоа искуство во секс ти е да знаеш што да и правиш со попрости зборови не ко ке ти се слечи да се чудиш ко ут ако знае некој нека кажи во што се состои издржливоста ...
На 16 години очекуваш да си сексуален стручњак?појма си немате .!.
Ај да ти објаснам, батали ги другиве И они врска си немалеНе знам колку односи имам имано до сега но ме мачи едно прашање...
Зошто машките не можат да издржат во сексот повеќе од 15 -20 мин. (мислам на свршување) баш тоа не ми е јасно и ако може да ми го објасните ако знае некој ...
Однапред благодарам
Точкест, ај сеа... Мувата на капатаП.С. (ама многу битен П.С.) Јас не користам вакви работи
Во просек можда си во право за статистикиве ама ти сакаш ли да бидеш просекот ?Не знам колку односи имам имано до сега но ме мачи едно прашање...
Зошто машките не можат да издржат во сексот повеќе од 15 -20 мин. (мислам на свршување) баш тоа не ми е јасно и ако може да ми го објасните ако знае некој ...
Однапред благодарам
Practice makes perfect. Научи да се контролираш малку.ок де па затоа прашувам за ако се сметаш за поискусен да ми објасниш некои работи што не ги знам
Точкест, ај сеа... Мувата на капата
ma4o boy, убаво ти пишаа бе погоре. Играј плејстешн, фудбал, кантер турнири, табла у маало, радувај се ако фатиш девојче за г`з, не одма ти со сексот на млади години Ако па веќе си почнал, тогаш не се секирај, има начини да се пролонгира ејакулацијата, но за тоа освен што треба да имаш одредени биолошки предиспозиции, уште поважно е да научиш психичка контрола, а за тој дел подобро некое момче да ти каже, ние жените не се разбираме нали.
На крајот на краиштата, 15-20 минути не се трагични, туку се просечни, а со тек на времето и искуството, таа временска граница ќе се проширува, не се секирај. :wink: