Секс школо

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Значи можно е и од медицинска гледна точка ти потврдувам :vozbud: и од свое искуство...можно е после некое време да потече крвта,може одма а може и да не потече :toe:
Ok.Decki fala na site.Ke ja posetuvam redovno ova tema pa ako ima nes nejasno prasuvam ili pa ako mozam da pomognam na nekoj clen:toe:.Pozdrav

Член од
21 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
5
Himenot i nemora da se skine pri prviot odnos. Toj ima mali dupcinja na sebe taka sto moze da e mnogu elasticen i namesto da se skine moze samo da se prosiri edno od tie dupcinja. Moze da se skine vtoriot ili tretiot pat.

Vo vrska so losoto iskustvo na ~BlueBerry~, mislam deka vo golem del kriv e kondomot. Toj ima lubrikant kako sto rece PSYtisfaction, no toa e zanemarlivo, vo nikoj slucaj ne moze da se sporedi i ne e ni priblizno lizgavo kako toa sto go "pravi" penisot i siguren sum deka koga ne bi koristele kondom ne bi bilo ni pola taka bolno, ama za zal denes bez kondom...neodi.

Druga rabota sto sakam da ja potenciram e opustenosta. ~BlueBerry~, neznam, ama pretpostavuvam deka pred prviot odnos kolku si go posakuvala , isto tolku i si se plasela od nepoznatoto. Koga bi bila dovolno opustena, a so toa i dovolno navlazneta, ne bi bilo taka kako sto bilo. A vo vrska so navlaznetosta, mozebi i prethodnata masturbacija ima mala krivica :)

[offtopic]
~BlueBerry~, mi stana nekako slatka so postovive, posebno so ona
Ам, почнувам со 1 прсте завршувам со 3 :)
:) :smir:

sweet_girl_sk

pretty in pink
Член од
7 февруари 2008
Мислења
5
Поени од реакции
1
со една другарка се расправавме дали може при петинг да се забремени?значи со облека, со се, доколку машкото сврши, а девојката е невина(дали е фактор или не незнам) дали може девојката да затрудни?

јас реков дека не може, таа ме убедува дека има некои шанси.

ве молам потврдете ја или негирајте ја мојата теорија:pipi:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
со една другарка се расправавме дали може при петинг да се забремени?значи со облека, со се, доколку машкото сврши, а девојката е невина(дали е фактор или не незнам) дали може девојката да затрудни?

Ела да пробаме, ебате.

Нормално дека немат шанси. Јас ако свршам в гаќи, а ти мислиш на мене, готово, бремена си а?

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Може.....ако ти е укључен блутутот.
хахаха, Армин каков одговор:)
свит грл и јас се согласувам дека не може.
ако другарка ти не ти верува покажи и што мислат сите тука:)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346

Eдинствено ако бебињата ни ги доставуваат штрковите на домашна адреса, препорачана пратка...
Спермата убаво, домаќински, и во доволна количина треба да навлезе во внатрешноста на вагината па да стане нешто.
Самата киселост на вагината (онаа течноста) убива огромен број сперматозоиди...
Детски муабети...

Член од
25 септември 2008
Мислења
102
Поени од реакции
6
Колешке фала за советиштево, само за болдираново....што треба да напраам да и кажам е сега тука па ај малце сега тука е така така:pos: не ме заебаај малце е смешно
Prijatel toa ne se kazuva se pokazuva. Pravi i go toa na nea so sakas taa da ti go pravi tebe , a taa ako znae da te procita togas nema da imas problemi i sledejci put moze nama da bide sovrseno, no ke bide bolje :)))))))
Probaj moze ke ti funkcionira:pipi:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
А да питам јас нешто...
98% го знам одговорот ама сепак би прашал.
На пр. денес имам секс (со кондом) и потоа 2-3 дена повторно имам (без кондом) ама од последниот пат не сум се бањал, останало како што било, значи да не сум се мијал на тоа место...
Дали е можно да забремени девојката? (мислам 2риот пат) пред завршувањето на сексот?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
А да питам јас нешто...
На пр. денес имам секс (со кондом) и потоа 2-3 дена повторно имам (без кондом) ама од последниот пат не сум се бањал, останало како што било, значи да не сум се мијал на тоа место...
Дали е можно да забремени девојката? (мислам 2риот пат) пред завршувањето на сексот?
Човеку, бањај се почесто бе :pos:

Не знам колку точно може да преживеат сперматозоидите на „отворено“, ама 2-3 дена сигурно не. :)

Сепак, удри туш од време на време, ради хигиена прво, после ради бременост. :icon_lol:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Човеку, бањај се почесто бе :pos:

Не знам колку точно може да преживеат сперматозоидите на „отворено“, ама 2-3 дена сигурно не. :)

Сепак, удри туш од време на време, ради хигиена прво, после ради бременост. :icon_lol:
Хехе па не е проблемот до тушот и миењето туку тоа ме интересираше колку време можат да преживеат сперматозоидите :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
А да питам јас нешто...
Без разлика дал си се бањал ил не си се бањал , за време на сексот сперматозоидите не се содржат само во финалната сперма , туку се лачат и за време на процесот , така да немој без кондом во никој случај.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.972
Поени од реакции
143
Без разлика дал си се бањал ил не си се бањал , за време на сексот сперматозоидите не се содржат само во финалната сперма , туку се лачат и за време на процесот , така да немој без кондом во никој случај.
Се замислив на тоа после коментарот на струмикс.
Струмикс -Спермата убаво, домаќински, и во доволна количина треба да навлезе во внатрешноста на вагината па да стане нешто.
Самата киселост на вагината (онаа течноста) убива огромен број сперматозоиди...
Детски муабети...
Затоа го поставив ова прашање

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Да се изгази од смеа на муабетиве во врска за затруднување.

АБЕ ТОЛКУ Е ТЕШКО ДА СВАТИТЕ ЕДНО?

СЕ ОСТАНУВА ТРУДНА САМО АКО МАШКОТО ВИ ГО НАЧУКА ДО КОЧАНКА И СВРШИ ВНАТРЕ!

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Сперматозоидите надвор од телото можат да издржат уште 15 минути до 20.А во организмот и до 48 саата( кај жената) а податок колку можат да издржат на тебе небањат со денови, не најдов.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
А да питам јас нешто...
Ako mislis na toa podobro nemoj ni da dupis a za mene seks so kondom e kako lizenje seker preku staklo :nesvest:.Ako i se plodnite denovi na devojkata togas moze da zabremeni od eden spermatozoid iako vo trkata ucestvuvaat mnogu,za poveke informacii gledaj go klipot so Bate Vane koga zboruva za sidata i se ke ti stane jasno,dali treba so kondom ili bez kondom :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom