Секс школо

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Која е филозофијата на навлекување кондом, не ми е јасно? Виктораниус, немој да ми речеш само „жена си, не знаеш“. Знам, и не ми требаше претходна пракса и упатство.
Си пробала без раце? :smir:

Него, сите оние кампањи и практични часови за превенција кои голем дел од младината сме ги земале на шала, се апсолутно корисни. Совет за неактивните или тазе разјебаните: слушајте, гледајте, учете.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај ова ми треба од оние поискусните веќе неколку години што си се активни. Ова што ми кажувале другари во друштво што збориме. Дали со тек на време должината на траење ти се зголемува и можеш подолго да издржиш или?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај ова ми треба од оние поискусните веќе неколку години што си се активни. Ова што ми кажувале другари во друштво што збориме. Дали со тек на време должината на траење ти се зголемува и можеш подолго да издржиш или?
Све е до мозокот и по нешто во техниката.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612

Изгледа финтата е во ова: не мери.

Само опушти се и опушти ја партнерката. Никој не ве гледа, никој не ве суди, никој не ве мери. Сексот го имате еден за друг, не за публика (освен ако не снимате порнич; во тој случај не ви се мешам).

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Mavni go dva pati pred da imas sex so devojka ti i ke ebes ko seniorite ... podolgo , pokontrolirano a ne da prskas ko fontana na sekoj 3 minuti !:smir:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Хахаха ова последниов ме исмеа туку и уште едно во врска со тоа. Некој зборат само нанесување на болка како штипење и слично. Држи вода тоа или?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Koj ti kazal toa be nekoj FAKIR ?

Ostaj toa mavni go dva pati , ispij 3 dupli alkohola, ispij i eden acisal i ke ebes ko mutav ...slusaj go ti chicho :smir:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Хахаха ова последниов ме исмеа туку и уште едно во врска со тоа. Некој зборат само нанесување на болка како штипење и слично. Држи вода тоа или?
Тоа зависи од девојката, некои сакаат нежно да ги галиш, некои сакаат да ги штипеш и да им маваш шамари на сред оргазам.:pipi:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Тоа зависи од девојката, некои сакаат нежно да ги галиш, некои сакаат да ги штипеш и да им маваш шамари на сред оргазам.:pipi:
Не ме разбра изглеа. Самонанесување на болка за да ти се тргнат мислите од свршување. А за тој што спомна Факир не бе ова у друштво еден вика се штипел за бут и божемски му палело тоа да одложи свршавачка.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не ме разбра изглеа. Самонанесување на болка за да ти се тргнат мислите од свршување. А за тој што спомна Факир не бе ова у друштво еден вика се штипел за бут и божемски му палело тоа да одложи свршавачка.
Боже мој, не биди толку екстремен. :nesvest:
Пробај со психичка контрола, место да се тепаш себеси. :icon_lol:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Боже мој, не биди толку екстремен. :nesvest:
Пробај со психичка контрола, место да се тепаш себеси. :icon_lol:
Само прашувам тоа што ми кажале немав ни у план да се бијам себе си

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Сосема е можно да ја сопреш ерекцијата, со свест, контрола и стегање на пубококцигеалниот (ПК) мускул (се надевам дека правилно го напишав).

Вежба: дури мочаш, стегни се за да го прекинеш млазот при најсилното мочање. После тоа пак пушти го, па пак стегни го итн. На тој начин го билдаш (буквално) ПК мускулот.

После тоа, пробај да истинкаш неколку пати и баш пред да исфрлиш, стегни се на ист начин. Ако тинкаш стоечки, можеш да го стегнеш и сфинктерот (анусниот мускул) и бутните мускули - многу помагаат. На овој начин можеш да доживееш оргазам без ејакулација.
Ако после тоа се оставиш на мир, спермата која ќе ти се произведе во телото ќе се ресорбира назад. А ако продолжиш, може пак да дојдеш близу ејакулација, па пак да се стегнеш на ист начин и да доживееш оргазам без ејакулација. Тоа е веќе двоен оргазам. Со понатамошна вежба достигаш и повеќекретни машки оргазми.

Е сега, кога си со партнерка, едноставно замени го зборот и дејството „тинкање“ со „пенетрација“.

Поздрав.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
Значи вака,... пред 2-3 недели прв пат му дозволив на дечкото прв пат да влезе во мене, нормално сето тоа се случуваше со кондом и ПРЕМНОГУ БОЛЕШЕ, но по некое време 1-2 минути веќе осеќав дека тој се движи значи фактички пробил... од што и покрај се ужасно ме болеше му реков да престане и прекинавме, сето тоа траеше едно 5-6 мин.. од тогаш не сум пробала пак од стравот од болката шо ја осеќав како некое гадно гребење, воопшто немаше момент на уживање од моја страна, но најчудно од све ми е што немаше ни капка крв???

а да, имам 18 год

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.804
Поени од реакции
5.581
Значи вака,... пред 2-3 недели прв пат му дозволив на дечкото прв пат да влезе во мене, нормално сето тоа се случуваше со кондом и ПРЕМНОГУ БОЛЕШЕ, но по некое време 1-2 минути веќе осеќав дека тој се движи значи фактички пробил... од што и покрај се ужасно ме болеше му реков да престане и прекинавме, сето тоа траеше едно 5-6 мин.. од тогаш не сум пробала пак од стравот од болката шо ја осеќав како некое гадно гребење, воопшто немаше момент на уживање од моја страна, но најчудно од све ми е што немаше ни капка крв???

а да, имам 18 год
епа со среќа да ти е :smir::smir: пробај пак сеа нема да те боли, а тоа што немало крв немора ништо да значи нема секогаш крв :helou:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
епа со среќа да ти е :smir::smir: пробај пак сеа нема да те боли, а тоа што немало крв немора ништо да значи нема секогаш крв :helou:
ахм, епа ок... а да пробам пак нема скоро, пошо дечкото си отиде за прага, таму ке студира :( ...би4е друуги пут.. некад :)

Kajgana Shop

На врв Bottom