Предсемена течност е онаа течност која пенисот ја лачи за време на сексуалниот однос ради подмачкување и ради создавање на заштита на сперматозоидите од пеколот на вагината. Самата течност содржи мал број на сперматозоиди (мислам дека беше 100 пати помалку од обичната сперма) од кои 70-80% се мртви. Сепак 20% се и повеке од доволни да ја затруднат жената за време на
ПЛОДНИТЕ денови така да пазете шо праите. Во неплодните денови, шансите за забременување се многу помали поради горенаведените причини.
У исто време баш и неможе да свршат, ептен ретко и тоа по договор. Мене лично ако ме прашаш идиотски ми е да се договарам со партнерката во кој момент да свршиме заедно, сакам да уживам а не да глеам на штоперица..... Ако мислиш на тоа што ке случи ако женското сврши прво - не се секирај, жените немаат гајле, можат да свршат неколку пати. Ако машкото сврши, партијата е готова (но не и сексот:smir
и тоа што не успеал да го напраи со пенисот може да го доврши со оралка или чисто онака со петинг.