R
reactive89
Гостин
Чисто информативно за ВИСТА треба да се има min: 1 GB Ram, 256 VGA, 2.0 GHz CPU и min 80 GB HardDisk... за да работи најнормално...
Јас имам СП 2 и ми бараше да иснталирам некои драјвери... така да... сри :salut:Не ти требаат драјвери ако имаш СП2. Уствари не ти требаат уопште ако во БИОС хардот ти е во ИДЕ мод.....
Епа друже ако ти бара драјвери, ондак у БИОС е наместен во RAID/AHCI мод. Смени го у IDE и ке видиш дали ке ти бара.Јас имам СП 2 и ми бараше да иснталирам некои драјвери... така да... сри :salut:
Сите клучеви што ке ги најдеш се на блеклист. Најди OEM Emulation crack.Некој ако знае нека ми пише клуч за Vista. Имам DVD но на него нема никаков клуч!
Aj i mene na pp nachinot! go imav, ama formatirav i zaboraiv da go prefrlam a me nervira ova so mi iskaca celo vreme!Тоа ти е апдејт од мајкрософт, со кој ти проверуваат дали твојата лиценца на XP е легална. Можеш да го средиш, имам еден начин, мислам дека ке ти помогне. Ке ти пуштам пп.
абе луѓе дајте проклета виста.Ја барам секаде ама ја нема шо да се праи кажувајте вемолам ми треба многу
поздрав бубалото