Подесувања во конзола заради намалување на лагот!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
помош

ке може ли некој да ми каже кои параметри да напишам за да ми се намали лагот.Инаку користам интернет од cabletel

Ovaj adsl interenot ovaa nedela e za peza...Padina sekoi 5 min a pak laG na kgn ima 150 :@ omg!

Ваљда ке се среди.
Незнам друго шо да кажам:helou:.

ај помош гуру кантерџии. инсталирав кантер сеа, ама лаг фуче! пробав многу комбинации од оние cl_cmd, updaterate, rate, и сличните, но ништо не се смени. чаре има ли?
ако е битно, мислам дека инсталирав и пач 2.3 или 23 беше, =)

ај помош гуру кантерџии. инсталирав кантер сеа, ама лаг фуче! пробав многу комбинации од оние cl_cmd, updaterate, rate, и сличните, но ништо не се смени. чаре има ли?
ако е битно, мислам дека инсталирав и пач 2.3 или 23 беше, =)

rate 9000
cl_rate 6000
cl_updaterate 60
Пробај со овие. Инаку што нет имаш? На кои сервери се конектираш, па имаш многу лаг ? А пачот што си го инсталирал е 23. Јас го користам 21, нема некоја голема разлика.

на еден босански пробувам.
пробав со тие параметри, ич неќе да чуе. незнам што е проблемот.
се јавив во "стручна" телекабел поддршка и пази солуција - рестартирате го компјутерот и модемот за половина час.

на еден босански пробувам.
пробав со тие параметри, ич неќе да чуе. незнам што е проблемот.
се јавив во "стручна" телекабел поддршка и пази солуција - рестартирате го компјутерот и модемот за половина час.

До серверот е 100 посто.
Мене на кајгана под 100 никогаш не ми паѓа лагот и веќе навикнат сум а на Макс ми е max 50 исто така на Кејблтел ми е пингот 5-6 највеќе.

До серверот е 100 посто.
Мене на кајгана под 100 никогаш не ми паѓа лагот и веќе навикнат сум а на Макс ми е max 50 исто така на Кејблтел ми е пингот 5-6 највеќе.
синко, мене на телекабел, на макс, на сите ми е над 100че =) ај сеа?

синко, мене на телекабел, на макс, на сите ми е над 100че =) ај сеа?

Незнам јас веќе се навикнав да не имаш лимит поминато и слично прашај некој ист нет што има како тебе и види дали е до тебе или од кабливе :pos2:

ej dali nekoj mozi da mi pomogne mi se pojavuva ovaa poraka koga ke vlezam vo koj bilo server i za 20 sekundi me kiknuva i posle pisi vo konzolata Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_bac. Drugo- Pingot mi e mnogu golem kakko da go smalam ako nekoj znae neka pisi fala odnapred:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom