Kassandra

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мајке ми, да ја емитуваат сега репризно, пак ќе ја гледам. :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мајке ми, да ја емитуваат сега репризно, пак ќе ја гледам. :icon_lol:
Ја има бе, ми кажуваат дека ја емитувале на КРТ, Амазон, некоја од тие затупените, ама јас не фаќам.:(

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Касаааааааандраааааааа чаручааааа Рандуууууууууу!

А она го заеба!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ау немав пропуштено ниту една епизода

иако тогаш незнаев уште убаво да читам:pos: и неможев да стигнам се:pos:затоа нонстоп давев по дома да ми читаат:pos::pos:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
ау немав пропуштено ниту една епизода

иако тогаш незнаев уште убаво да читам:pos: и неможев да стигнам се:pos:затоа нонстоп давев по дома да ми читаат:pos::pos:

Meне ми ја читаа секоја епизода. Благе везе немав што е што, и се осеќав како серијата да опфаќа некои страшно сериозни и продлабочени световни теми!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Se sekava na toa vreme,rabotev kako taksi vozac i od 20:15-21:00 voopsto nemase povici,lugjeto duri i ne umiraa vo toa vreme dodeka ne ja izgledat Kasandra?Togas bese samo edna serija a sega veke si isposraa so bajkite za mali deca,mislam deka Kasandra nikoj nema da ja zaboravi,bese prva serija :smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.713
Поени од реакции
22.675
Se sekava na toa vreme,rabotev kako taksi vozac i od 20:15-21:00 voopsto nemase povici,lugjeto duri i ne umiraa vo toa vreme dodeka ne ja izgledat Kasandra?Togas bese samo edna serija a sega veke si isposraa so bajkite za mali deca,mislam deka Kasandra nikoj nema da ja zaboravi,bese prva serija :smir:

Во право си друже никој нема да ја заборави,беше број 1 и ќе остане број 1 :tv:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Морам да признаам пред сите: не сум фатил ни 1 минута од серијата.
Eве едни многу интересни и занимливи факти преземени од Википедиа, и интересни податоци за гледаноста во вториот дел :pos2: погледнете каде серијата постигнала најголем успех :nesum:

Касандра
(шпански: Kassandra) (1991-1992) е венецуелска ТВ новела. Сценариото е напишано од Делија Фиало, а режисери се Грацио Дангело и Олегарио Барера. Главен лик на серијата е Касандра, млада Циганка која се венчава за богат човек. Меѓутоа, таа не сфаќа дека е внука на домаќинот на таа куќа. На првата брачна ноќ, мажот на Касандра, Игнасио, е убиен, а Касандра ја обвинуваат за убиство.

Оваа теленовела имаше 150 епизоди и постигна голем успех ширум светот, а особено во Србија, Македонија, Бугарија, Русија, како и во други држави. Серијата Касандра влезе во Гинисовата книга на рекорди како ТВ серија на шпански јазик што се емитувала во најмногу држави (128).

Неверојатно! :)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
еии зверско беше тогаш уште незнаев да читам па ми читаа по дома кој ке се најдеше :kesa:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
0
se sekavam ubavo deka se imitiras ekoko bev skoro prvo vtoro od ja gledav samo sega na nikoj ulogi ne se sekavam :toe:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Памтим пред годиништа кој се емитуаше Касандра кј мене на слава свите гледаја серијава и никој у текот на серијата не прозборе не зеде да јаде а пие да стане и сл., ај ако беше влагаа гости и никој не ги забележуе... :pos:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
вечер во 22 на Сител - Тв шоуто на КАРОЛИНА

Касандра беше феномен и почеток на една ера на такви серии, ера која сеуште трае
мислам дека имаше доста успешни такви серии, меѓутоа КЛОН беше серијата која мислам дека ја достигна гледаноста на Касандра или приближно таа неповторлива гледаност
тоа беа спомени, навистина убаво време

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Леле ке ја воскреснам темава, читам и ме врати години наназад, штама по улици, тевтерчиња, мастики, сличиња, траки за коса, касандраманија кога дојде со Ранду во Македонија, старите раскажуваа дека во Битола гужвата била како на времето кога Тито идел ц, ц, ц...уште не можам да повервам ама такви бевме, дури и од училиште си одевме порано за Касандра, а имав и слушнато дека голем број гледачи кога ја зеле Кеси во затвор биле со намера да поднесат петиција (само не знам каде ама ке поднеселе до толку беа занесени) за да се ослободи :vozbud: ??? :pos2: па нормално лути биле лугето ни крива ни должна затвор.
Еееееееее времиња беа тоа сега ништо не може така да не задржи пред ТВ за крадците да можат слободно да си земат што сакаат од 8-9h, невидена револуција Касандра 4everrrrr

К

кременко

Гостин
арно ја воскресна и ја имам нешто да кажам :pos2:

на некој си селанец му ја украдиле кравата баш тоа време кога ја давале Касандра на телевизија и на шталата му напишале : "A сега молзи ја Касандра":pos2:

иначе Доринда по добар впечаток ми остави отколку Касандра али нема везе

абе темата од 2008 не е разработена ,ајде малце акција :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom