Со Тамара и Влатко од Морал се дружевме бајаги на клупи порано. Сеуште се поздравувам и ќе разменам краток муабет кога ќе се видиме.
Со Адријан Гаџа и Туна Сејдиу, upclose and personal.
Петрит такозвани Мра исто така голем џанак е нек си е*е векот, али добро друштво за пушење
Екипата од Дај Побрзај, ми беа дома си пиевме кафе заедно, малце им јадев бурек дека ме станаа од спиење.
Андреј од ДНК, исто така се има врткано кај мене, требаше со сестра ми да испее нешто ама не се договорија.
Јован Јованов гадно ме разочара со тоа што сакаше да ми шибне инструменталка и да каже негово било делото.
Source личен другар, пеач кој ми ги има испеано текстовите, за жал непознат кај нас, но добро познат по клубовите во Швицарска.
Моите колеги Мијата новата пеачка, и Драган Стерјоски првак во Македонија по пинг понг далечните 60ти години, денешен тенис тренер.
Овие раперите што мериџејн ги спомнува сите до последен, Пикисипи од САФ како мој комшија. Ермира Мехмети од ДУИ, заедно учевме во исто школо и си лафафме бајаги со нејзе цели 4 години.
И бајаги други албански пеачи, глумци, писатели што и да ви ги набројам ќе ви бидат непознати