Со која од познатите фаци се знаете?

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toми Стефановски
Александра Маленко
Атина Бојаџи
Нико Нестор
Мирјана Бошевска
(колеги ми се:))
Александар Васоски(испадна дека ми бил роднина).....

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
JeEnU GiRl напиша:
Toми Стефановски
Александра Маленко
Атина Бојаџи
Нико Нестор
Мирјана Бошевска
(колеги ми се:))
Александар Васоски(испадна дека ми бил роднина).....
И ти самата да не си позната фаца? Васоски инаку ти е роднина а, да го поздравиш од мене

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
sum gi upoznal:
Iskra Trpeva
Marko od Daj Pobraj
i Pece od Superhiks

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
se znam so james hetfield i steve harris ...preska bea na kafe kaj mene doma:pos:

inace se imam so naum petrevski upoznaeno .. zakon coece e .... a edini sto stvarno sakam da go upoznaam e vlatko stefanovski !

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Се имам запознаено со Моби на концерт, Никола Ристановски (како што ме дал Господ го видов во Балет и му отидов и си направив супер муабет прекрасен е), Трендо (исто така во Маракана се запознав), Васил Зафирчев (ме запозна дечкото на една моја другарка си седевме на пијачка после претстава).

Иначе се знам со Џоле басистот, Мио од ДНО (школски), Мишко бубњарот, Дики син му на Гаро од Леб и сол, Дино бубњарот, Маја Гроздановска.

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Антонио Милошоски
Кирил Џајковски
Врбица Стефанов
Јанко
Саша Чирич
Викса
....

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Познати фаци ми се тие што ги знам, а се друго ми е непознато. :helou:

п.с. Не знам ниедна "позната" фаца и ич куров не ме боли околу тоа. :bip:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Со Тамара и Влатко од Морал се дружевме бајаги на клупи порано. Сеуште се поздравувам и ќе разменам краток муабет кога ќе се видиме.
Со Адријан Гаџа и Туна Сејдиу, upclose and personal.
Петрит такозвани Мра исто така голем џанак е нек си е*е векот, али добро друштво за пушење :)
Екипата од Дај Побрзај, ми беа дома си пиевме кафе заедно, малце им јадев бурек дека ме станаа од спиење.
Андреј од ДНК, исто така се има врткано кај мене, требаше со сестра ми да испее нешто ама не се договорија.
Јован Јованов гадно ме разочара со тоа што сакаше да ми шибне инструменталка и да каже негово било делото.
Source личен другар, пеач кој ми ги има испеано текстовите, за жал непознат кај нас, но добро познат по клубовите во Швицарска.
Моите колеги Мијата новата пеачка, и Драган Стерјоски првак во Македонија по пинг понг далечните 60ти години, денешен тенис тренер.

Овие раперите што мериџејн ги спомнува сите до последен, Пикисипи од САФ како мој комшија. Ермира Мехмети од ДУИ, заедно учевме во исто школо и си лафафме бајаги со нејзе цели 4 години.
И бајаги други албански пеачи, глумци, писатели што и да ви ги набројам ќе ви бидат непознати

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Игор Џамбазов-На мајка ми другар од времето...па си напраивме еден убав муабет т.е. ми кажа неколку фори за рулет:)

Кирил Поп Христов-Одличен човек понекогаш знае да забега со мозокот т.е. да не е присутен, али сепак за муабет да ти направи на место и да те расположи знае

Ванчо Муратовски(ССМ)-Жена му ми беше комшика, па кога наминува на гости обавезно играме табла у пиво:)

Пикисипи-Поранешен комшија, многу сум разочаран од него, зашто во Чаир живее многу малце време а се праи ко да е баш од таму т.е. тоа што не е.

Дарко(Мистичен)- Познат е по тоа што го имаше на Врти сучи тоа ти е Скопје.....многу пријатен човек за муабет, башка фотограф:)

Војо Цветановски-Се појавува сега како режисер на многу спотови и концерти на Скопски раперишта, иначе по професија актер. Отворен дечко кој ме воведе во светот на мимиката.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
точкест напиша:
Пикисипи-Поранешен комшија, многу сум разочаран од него, зашто во Чаир живее многу малце време а се праи ко да е баш од таму т.е. тоа што не е.
Не знам колку ти е тоа малце време, ама знам дека тоа малце би требало да биде повеќе од 15 години....дека ја барем тогаш почнав да се акам по улици и да гледам луѓе и го имам приметено со чорапата на глава и пешкир на рамо и во тоа време ми беше смешен

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Ballack ( fudbalerot ) Branko Crvenkovski , Igor Dzambazov .. i neznam drugi ...

S

Stef Bachatero

Гостин
Роберт Биљбиљов живееше кај мене и како го тепаше комшијата што ќутек патеше мајка му целовреме на врата кај соседот.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
TpH_Bo_OkO напиша:
Игор Џамбазов - Нема зборови што може да го опишат овој генијалец
Бора Чорба - лично и персонално..(пријател е на моите)
Воопшто не се замарам со ”познатоста” на луѓето што ги знам... или не ги знам... сум се дружел со некои.. со некои само здраво... нејсе... не ми е битно и глупо ми е да го вртам тој муабет...

Сепак, Трн, за овие двајца ти љубоморам. Не затоа што се познати, заради нивната генијалност и умешаност во мојот живот (без нивно знаење, нели) :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Не им дозволувам на познатите фаци да се дружат со мене :)
Ќе ми наштети премногу публицитет,нема да можам слободно да шетам.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom