-Да пробам Ayahuascа
-Да живеам на Амазон пет години.
-Да иам секс со Адриана Лима.
-Да го видам со мои очи,начинот на живот на Ацтеките и да бидам дел од него.
bungie jumping
премногу сакам ама никогаш не би се осмелила да пробам на пр од некој голем мост.
surfing
добро на помали бранчина зошто да не,ама со самата помисла дека може во секој момент да дојде некој голем...недај господ да не помислувам ич на то
Да изварам Баш ме интересира што има интересно во тоа па што го прави секој втор.... Ама немам срце Ова се однесува на темата Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?
Да го пикнам професорот во ќорсокак со мене, да го соблечам и сешто да му правам.
Но, не можам.
Да му отидам под прозорец облечена како самовила и да му пеам(не на професорот, на една друга личност, ууф)
Но, немам храброст.
Што е до мене, се правам што сакам на некој начин само нешто неможам. Да избегам со некого далеку, и кога ќе се вратам да биде како што треба. Ама моето пререално размислување не ми дозволува вакви работи одвај и помислив на тоа.:pos2:
на една личност да и кажам и направам се што некогаш сум посакувала, бидеќи очигледно не ме сфаќа, па можеби така ќе му се разјасни има уште неколку работи али ај тие за другпат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.