Buji Buton
Manijak :P
- Член од
- 4 мај 2010
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 228
lugeto na mesecina se kacija fanovive na zadrid uste se raduvaat za pominato 1/8 finale muahahahahahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им набиле комплекси французиме и мислат осовиле ЛШ , нека го посетат фан клубот на Барса нека пишуваат нешто мадриѓаните , ги нема со години))
Верувај и Манчестер кога губи, се блокира форумот од голема посетеност и еден куп постови.^ Се гледа тоа,игра Милан,Игра Баерн,Игра Арсенал губат.Игра Фарса,Манчестер победуваат никој ниту се замара кој знае колку.Игра Реал сите едвај чекаат да изгуби да хејтаат.Тоа ти се вика комплекс.![]()
Али верувај не е како кога РЕАЛ ке изгуби.Затоа нека Сисаат ситеВерувај и Манчестер кога губи, се блокира форумот од голема посетеност и еден куп постови.
Aбе фан4иња на Реал, многу сте среќни..бравос , бравос.. после 10 години да поминете осмина финале.. а бравос.. после милијарди евра фрлени за играчи и 16 сменети тренери, ова е огромен успех за вас .. немате појма колку сум восхитен на вашиот успех![]()
btv. заслужена победа, немам замерка
Друже сакам да испаднам фер, немора да го бришеш профилот. Остани си на форумов, ипак да требаше јас да бришам може ќе сакаше али тоа е...дека е Лион послаб тим од Реал иако предходно не го докажале тоа.
Немаше да биде интересно ако малце не се бцнеме како навивачи..а и да изгубеше Реал, немаше да те терам да бришеш, ќе ми беше грев за 4000 постови![]()
Дали Цитро си го избриша сам профилот(ако е да,нека ми остави некој линк од свечениот пост) или треба јас да го банирам?![]()
не го избриша се испичка