па полошо е така за реал бе глуп....тогаш ке ни остане само првенството и ке ви го земеме 100%Ако се распуца Жунињо во ЛШ може да им одржете една лекција на барСЕЛОна:wink:
Прво научи се да пишуваш па после постирај не си ми на ниво да ти реплицирам но морав... се почнува со голема буква, исто така постои буквата ''Ќ'' ако не си знаел до сега :smir:. А што ќе го јадете од Лион тоа е сигурно!па полошо е така за реал бе глуп....тогаш ке ни остане само првенството и ке ви го земеме 100%
Па искрено да ти кажам и не е лоша таа идеја. Али сепак Лион ќе падне и во Франција, и во Шпанија.па полошо е така за реал бе глуп....тогаш ке ни остане само првенството и ке ви го земеме 100%
Oпасен си ти Тони Монтана,а?Прво научи се да пишуваш па после постирај не си ми на ниво да ти реплицирам но морав... се почнува со голема буква, исто така постои буквата ''Ќ'' ако не си знаел до сега :smir:. А што ќе го јадете од Лион тоа е сигурно!
Извини дечко, но не сваќам каква врска има Тони Монтана со Фан Клуб:Лион? Ти мора да си грешка... :helou:Oпасен си ти Тони Монтана,а?
А кој рече дека има?Извини дечко, но не сваќам каква врска има Тони Монтана со Фан Клуб:Лион? Ти мора да си грешка... :helou:
xaxaxa... дои кај нас бе .. остај го овие каталонциве шо уште летаат.. баш ме интересира до кај ке стигнатИзвини дечко, но не сваќам каква врска има Тони Монтана со Фан Клуб:Лион? Ти мора да си грешка... :helou: