Фан Клуб: Олимпик Лион

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
1-3 победа, со 4 бода сега пред псж и бордо
напред напред......:vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
искрено и јас мислам дека ке имате шанси со барса.. сеа првиов натпревар мора да покажете..слободен ако има.. тука е жунињо ... некоја контра некоја соло акција .. го имате бензема.. супер тим имате.. можете :):wink:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ако се распуца Жунињо во ЛШ може да им одржете една лекција на барСЕЛОна:wink:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
може нормално,плус барселона изгуби сега,ќе го јадат педерчињата,ауу како сакам самоооо:vozbud::tv:
аале лион

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Чекајте не се залетувајте толку ако не тепате тогаш ќе го јадеме така да сеа молчејте и бодрете го лион и навивајте за него, тишина додека не се изигра мечов.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Прво рипни па кажи оп:):)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Може само тоа да го кажам да се надевате бар на еден нерешен резултат како и ние а на камп ноу ќе биде решавачката најверојатно пенали според мене:).

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Ако се распуца Жунињо во ЛШ може да им одржете една лекција на барСЕЛОна:wink:
па полошо е така за реал бе глуп....тогаш ке ни остане само првенството и ке ви го земеме 100%

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
па полошо е така за реал бе глуп....тогаш ке ни остане само првенството и ке ви го земеме 100%
Прво научи се да пишуваш па после постирај не си ми на ниво да ти реплицирам но морав... се почнува со голема буква, исто така постои буквата ''Ќ'' ако не си знаел до сега :smir:. А што ќе го јадете од Лион тоа е сигурно!

V

Viktoranius

Гостин
Па искрено да ти кажам и не е лоша таа идеја. Али сепак Лион ќе падне и во Франција, и во Шпанија.

Тие двата кикса во првенството им дадоа многу надеж на душманите, али пак ќе си дојдат работите на свое место. Најдобар тим сме моментално.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Прво научи се да пишуваш па после постирај не си ми на ниво да ти реплицирам но морав... се почнува со голема буква, исто така постои буквата ''Ќ'' ако не си знаел до сега :smir:. А што ќе го јадете од Лион тоа е сигурно!
Oпасен си ти Тони Монтана,а?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Извини дечко, но не сваќам каква врска има Тони Монтана со Фан Клуб:Лион? Ти мора да си грешка... :helou:
xaxaxa... дои кај нас бе .. остај го овие каталонциве шо уште летаат.. баш ме интересира до кај ке стигнат ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom