Фан Клуб: Партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Venger: "Sjajna atmosfera"

Ете ни човекот не знае што зборува,се губи,под хитно треба да го посети форумот и да прочита мислења на некои стручњаци тука кои го тврдат сосема спротивното(кои биле информирани по пораки директно дури од Белград).ццц
http://sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=85924

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...me cudi kako venger ne kazal na presot deka i taa na recepcija sto se pogodila na smena bila dobra riba...
abe beograd e toa,ne e zaebancija.a za koreografijata na grobari ne kazal nisto? sigurno napravil analiza i za toa,vidi pobaraj, garant kazal i za toa.ima mnogu sto arsenal da nauci od partizan,moze ke stavi petokraka vo amblemot ,da imaat nesto ko crno-belive...

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Не ми е јасно каков е тој ваш УСПЕХ, во три години да не освоиш ниеден бод?? Ама кажав и прееска, и ќе кажем пак зошто очигледно не сте ме разбрале. Малите клубови се задоволуваат со учество, големите со бодови и титули.

Иначе, екипа од Балкан! А што, на Балкан се раѓаме сакати, со некои недостатоци или што? Башка во секој подобар клуб од балканов барем 60% се странци (бразилци, африканци и сл.).

Со ова навистина незнам што сакаш да ми кажеш.:toe:
Кој рече дека се раѓаме сакати,работата е во управите на клубовите на Балканот на кои им е многу поважно да се налапаат пари,а клубот кој го е*е,затоа не може да не биде тука.И незнам што се фати за тие три години без ни еден бод и дека тоа не е успех,те прашав што е за тебе успех,кој направил успех на овие простори(кој играл во ЛШ и кој освоил БОД во овие последни години).

--- надополнето ---

...me cudi kako venger ne kazal na presot deka i taa na recepcija sto se pogodila na smena bila dobra riba...
abe beograd e toa,ne e zaebancija.a za koreografijata na grobari ne kazal nisto? sigurno napravil analiza i za toa,vidi pobaraj, garant kazal i za toa.ima mnogu sto arsenal da nauci od partizan,moze ke stavi petokraka vo amblemot ,da imaat nesto ko crno-belive...

Друже од пред час ипол почна да ми ги дуваш балоните и тоа на место каде ТЕБЕ НЕ ТИ Е МЕСТО,и ќе те молам ако немаш аргументи и ако немаш што паметно да напишеш ќе те замолам оди си таму каде што треба.Ако ти е до постови има и други интересни темички,оди посети ги мошеби ќе најдеш нешто интересно,па ќе можеш и нешто да си пишеш,само немој да одиш џабе во играчница(нема да ти се качуваат постовите).

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
[/B]
Друже од пред час ипол почна да ми ги дуваш балоните и тоа на место каде ТЕБЕ НЕ ТИ Е МЕСТО,и ќе те молам ако немаш аргументи и ако немаш што паметно да напишеш ќе те замолам оди си таму каде што треба.
izvini druze fiko ili fikjo?pa nemoj tolku da se razocaruvas i nerviras denes. ete grmese jug,partizan odigra maski iznad svoite moznosti,trebase da zeme bod spored mene,ali da go dadese kleo vtoriot penal i zadnjata sansa da se iskoristese ke bese 3:3,so realni sansi za 3to mesto i plasman vo evropa liga! dali sega e ok?
arsen venger izjavil deka takva atmosfera nema doziveano vo karierata,i deka bi posakal da bide trener na partizan,ali samo radi grobari !!!
ajde spremaj se za novi sad,ke bide interesno sledno kolo.:nesum:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
izvini druze fiko ili fikjo?pa nemoj tolku da se razocaruvas i nerviras denes. ete grmese jug,partizan odigra maski iznad svoite moznosti,trebase da zeme bod spored mene,ali da go dadese kleo vtoriot penal i zadnjata sansa da se iskoristese ke bese 3:3,so realni sansi za 3to mesto i plasman vo evropa liga! dali sega e ok?
arsen venger izjavil deka takva atmosfera nema doziveano vo karierata,i deka bi posakal da bide trener na partizan,ali samo radi grobari !!!
ajde spremaj se za novi sad,ke bide interesno sledno kolo.:nesum:
Одамна не сум видел толку упорен човек како тебе.Нема што да се спремаме ние ние треба само да ја одржуваме формата,а вие сте тие кои се спремате по две недели за еден натпревар.И ти реков и уште еднаш ќе ти кажам да си одиш таму каде што ти е местото.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
а вие сте тие кои се спремате по две недели за еден натпревар.
samo strav me fakja da ne produzi krizava i u nedela.znaes kako e 3meca bez pobeda,loso se odrazuva na timot,psihicki pagjaat igracite.
a koi toa se spremaat po 2 nedeli aj bidi fer objasni mi.nemozam da te razberam.....

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
samo strav me fakja da ne produzi krizava i u nedela.znaes kako e 3meca bez pobeda,loso se odrazuva na timot,psihicki pagjaat igracite.
a koi toa se spremaat po 2 nedeli aj bidi fer objasni mi.nemozam da te razberam.....
Епа колку време поминува од еден до друг натпревар во лигата недела дена(толку и вие се спремате)за разлика од нас кои како што гледаш играме и во Европа:).А сега ти ми објасни на мене што тоа три месеци без победа ??? ако можеш да ми објасниш,зашто касно фати ти се спие.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
А сега ти ми објасни на мене што тоа три месеци без победа ??? ако можеш да ми објасниш,зашто касно фати ти се спие.
aj ubavo procitaj dali sum napishal 3 MESECI ili 3 MECA...do tebe ke dae problemov...mi pagjas na kondicija ko partizan denes...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Фико, Вац, Спасев и компанија не им враќајте на искомплексираните стручњаци како Прљави Хари, БоПиче, курназчето и остала багра... не ми се бара сега по темите, мислам у на Динамо Загреб беше, овој Прљави Хари на ултравк му изнесуваше аргументи против Делије, како биле лоша група, имале големи минуси со негостување во Нови Пазар и ред друг работи, а сега се удара во гради оти отишле во Словачка 2500 души... значи човекот не навива за никого, нема симпатии спрема никоја навивачка група, ама битно јаде го*на за сите... и за Комити, и за ЦПБ, Фемили, па се до Гробари, Делије... да има тема и навивачи на Аргентинските клубови, и на тие ќе им најде маана, бидејќи човекот е голем стручњак... Што се не држи земјава еј, ц ц ц?

Овој па искомплексираниот циган на Б буквата, кажува колку години по ред Партизан играл во Европа и колку бодови имал... срамота е да кажеш бе друже, срамота, бидејќи во тие години твоја Жлезда се израдува само на Купот на Србија оваа година, а пред тоа губеше од Севојно, Јавор и такви тимови... знам дека после ова ќе ми мешаш број на титули, ама прочитај прво погоре што пишав и за што зборам... мора човек на се да ви даде опомена оти сте глупи како гаврани

Од сите коментари што ги прочитав тука после натпреварот, без оние што се фанови на Партизан... само ќе кажам секоја чест на КУЦЗ, навивач на Звезда, а не глуши к*р и си кажа ептен неутрално, без провокации :wink:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Фико, Вац, Спасев и компанија не им враќајте на искомплексираните стручњаци како Прљави Хари, БоПиче, курназчето и остала багра... не ми се бара сега по темите, мислам у на Динамо Загреб беше, овој Прљави Хари на ултравк му изнесуваше аргументи против Делије, како биле лоша група, имале големи минуси со негостување во Нови Пазар и ред друг работи, а сега се удара во гради оти отишле во Словачка 2500 души... значи човекот не навива за никого, нема симпатии спрема никоја навивачка група, ама битно јаде го*на за сите... и за Комити, и за ЦПБ, Фемили, па се до Гробари, Делије... да има тема и навивачи на Аргентинските клубови, и на тие ќе им најде маана, бидејќи човекот е голем стручњак... Што се не држи земјава еј, ц ц ц?

Овој па искомплексираниот циган на Б буквата, кажува колку години по ред Партизан играл во Европа и колку бодови имал... срамота е да кажеш бе друже, срамота, бидејчи во тие години твоја Жлезда се израдува само на Купот на Србија оваа година... знам дека после ова ќе ми мешаш број на титули, ама прочитај прво погоре што пишав и за што зборам... мора човек на се да ви даде опомена оти сте глупи како гаврани

Од сите коментари што ги прочитав тука после натпреварот, без оние што се фанови на Партизан... само ќе кажам секоја чест на КУЦЗ, навивач на Звезда, а не глуши к*р и си кажа ептен неутрално, без провокации :wink:
abe nemoj ti mene da mi kazuvas dali sum iskompleksiran razbra?!
mocle edno
pa vas vi fale nesto cim mislite deka imase dva nedosudeni penali za partizan site znaat deka nemalo osven moze nekoi pomalku intelegentni pristrasni fanovi so se palat kako majmuni na sekoj duel vo 16 metri! i mislat deka e penal
crveniot moze malce bese strog ne vikam ne ama i igracot bese udren po noga od pozadi a bese sam so golmanot toa neli e za penal i mozebi za crven iako ne bese taka jak udarot i ubavo si padna chamak
i vtoriot penal na partizan ne trebase da bide suden posto bese nadvor od 16 metri! ili trebase posto jas imam komples od partizan? ma nemoj!

pa cekaj malce dali vie sakavte da vi sudat 4 penala? alooo 4 penala od koi 3 ke nemaa vrska a i nemaa

i zosto ne kazete kako pomina partizan so anderlecht!

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Svatete deka nekoj doagaat na forumov na Partizan bidejki se iskompleksirani od toa sto Srbite imaat sport i srce na mnogu povisoko nivo od naseto i deka toa nemozat da go podnesat i zatoa kenjaat.Nemojte da sse bunite i da navivate za Partizan posto nekoi boli tipovi ke ve narecat SRBOMANI.:pos2:Toa e za zal nasiot utepan Makedonski mentalitet,zaostanat nekade u 16 vek.

Bravo za Partizan odigra od srce i maski.Jas sum siguren da ne bese crveniot bod ke izvlecea.Bravo i za Grobari i za fenomenalnata atmosfera.Odamna ne sum videl nesto takvo na stadion.Bravo

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Секоја чест за навивањето. Бев на натпреварот и тоа на гостинска трибина па можам да кажам дека сум презадоволен од Партизан кога станува збор навивањето и истрајноста на навивачите. Ретко која екипа има навивачи кои остануваат во толкав број после пораз. Дали само поради тоа што играа со Арсенал или и со помали екипи прават така, незнам :) Единствено нешто што ме нервираше е "гомнарот" со микрофонот. Дури не ме изнервираа и дегените што фрлаа со парички колку тој што ме изнервира. И јас сум за Партизан од Србија така да немојте да речете звездаш ова она, али сега читам што сте пишале...Со кој памет само кажувате дека судиите видоа како Арсенал се мачи со Партизан. Се мачеле?? Не зборувајте глупости, кога втор тим на Арсенал ги уби со стопроцентни шанси Партизан. Вие сте имале шанси?? Освен утнатиот пенал и на крај Фабиански што одбрани не ми текнува на некоја ваша стопроцентна шанса...Судиите ве уништиле?? Па најчист недосуден пенал ние имавме кога пред судијата тој од ваша си игра со рака во шеснаесетник. И Клео ли бил тој најјакиот играч што ќе ги бушел сите? Па тој неможе еден Џуру кој една година фудбал немаше играно и играше само во резервите да го пројде и да му земе дуел, а не па да збориме за штопери од светска класа. Ако сакате да ви бидат реални со навивањето, бидете и вие реални со играчите. Не туку само се жалете како се поради неправди да губите.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Секоја чест за навивањето. Бев на натпреварот и тоа на гостинска трибина па можам да кажам дека сум презадоволен од Партизан кога станува збор навивањето и истрајноста на навивачите. Ретко која екипа има навивачи кои остануваат во толкав број после пораз. Дали само поради тоа што играа со Арсенал или и со помали екипи прават така, незнам :) Единствено нешто што ме нервираше е "гомнарот" со микрофонот. Дури не ме изнервираа и дегените што фрлаа со парички колку тој што ме изнервира. И јас сум за Партизан од Србија така да немојте да речете звездаш ова она, али сега читам што сте пишале...Со кој памет само кажувате дека судиите видоа како Арсенал се мачи со Партизан. Се мачеле?? Не зборувајте глупости, кога втор тим на Арсенал ги уби со стопроцентни шанси Партизан. Вие сте имале шанси?? Освен утнатиот пенал и на крај Фабиански што одбрани не ми текнува на некоја ваша стопроцентна шанса...Судиите ве уништиле?? Па најчист недосуден пенал ние имавме кога пред судијата тој од ваша си игра со рака во шеснаесетник. И Клео ли бил тој најјакиот играч што ќе ги бушел сите? Па тој неможе еден Џуру кој една година фудбал немаше играно и играше само во резервите да го пројде и да му земе дуел, а не па да збориме за штопери од светска класа. Ако сакате да ви бидат реални со навивањето, бидете и вие реални со играчите. Не туку само се жалете како се поради неправди да губите.
abe dobro sea sigurno da gubat 1-3 doma od cukaricki nema da bidat ni tolku brojka ni taka ke navijat nego ke pcujat po igraci isto kako i navijacite na arsenal
inaku zar rece nekoj deka arsenal se macel?
partizan go nadigral arsenal i imale mnogu sansi?
inaku cleo e dobar igrac ama najgolem dostrel bi mu bil tim kako bologna ama najdobro mu e da ostane u partizan ili pa partizan moze saka da izvade dobra para od nego...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
abe dobro sea sigurno da gubat 1-3 doma od cukaricki nema da bidat ni tolku brojka ni taka ke navijat nego ke pcujat po igraci isto kako i navijacite na arsenal
inaku zar rece nekoj deka arsenal se macel?
partizan go nadigral arsenal i imale mnogu sansi?

inaku cleo e dobar igrac ama najgolem dostrel bi mu bil tim kako bologna ama najdobro mu e da ostane u partizan ili pa partizan moze saka da izvade dobra para od nego...

Да, рече. Прочитај на претходните страни ;)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Venger: Bravo za ambijent

Najveća zvezda u taboru Arsenala, menadžer ovog tima Arsen Venger, posle utakmice sa Partizanom, i pobede Engleza rezultatom 3:1, istakao je sjajnu atmosferu na stadionu u Humskoj u utorak uveče.

- Ambijent je bio fenomenalan, posebno podrška navijača ekipi Partizana. To je dobro za fudbal - rekao je francuski stručnjak.

O utakmici...

- Bio sam zabrinut posle promašenog penala, ali na vreme smo dali drugi gol i bilo nam je mnogo lakše posle toga.

O njegovom timu...

- Zadovoljan sam kako je Šamak odigrao, dobro se kretao. Sada nam sledi mali predah, pa derbi sa Čelsijem za vikend. Nadam se da ćemo ponoviti ovakvu igru i protiv Čelsija.

Venger je dao svoj sud i o igri Partizana, pojedinačnoj.

- Golman Stojković, Krstajić, Kamara i Kleo su ostavili dobar utisak na mene.

Еве уште еднаш да го негирам оној од вчера дека атмосферата била лоша(тоа што му се јавувале директно).
А за играчите и играта на Арсенал никој не би смеел да рече дека се на рамниште со Партизан(далеку од тоа)ама играчите на Партизан покажаа дека сакаат и умеат да играат,а далеку од тоа дека Партизан го надиграл Арсенал или незнам подобри сме од Арсенал.(Сите се свесни и играчите си дадоа изјави дека нема Партизан што да изгуби пред своја публика и затоа нема што да брани,а барем бод би бил голем успех)за жал тоа не се случи,но играта на Партизан е одлична и тоа може многу да вети/

Kajgana Shop

На врв Bottom