Clint Eastwood
I'm watching you!
- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 622
- Поени од реакции
- 211
pisi ko kje bide snimkata bas da gledam pak,moze cleooooooooo ke go dade vtoriot penal!!!:pos2:И после ќе ти пишам кога ќе има снимка од натпреварот...
pisi ko kje bide snimkata bas da gledam pak,moze cleooooooooo ke go dade vtoriot penal!!!:pos2:И после ќе ти пишам кога ќе има снимка од натпреварот...
Во што? Во се? И тоа светлосни години?Партизан е светлосни години пред звезда,
Имаше уште нешто во продолжение од реченицата ама изгледа си многу послушен и си ги извршил наредбите така да сега си спремен да го погледнеш Партизан уште еднаш,ахх што ќе се прави со вакви како тебе стварно незнам.Оди гледај си таму српска втора лига или резерви нека ти се полни срцето.Остави не тука да си пишуваме што си сакаме без никој да ни ги растеретува.pisi ko kje bide snimkata bas da gledam pak,moze cleooooooooo ke go dade vtoriot penal!!!:pos2:
Dobri bete vaden ali trebe uste da ucte zatoa 23/10 na cas zadozitelno!коментаторов е луд, 3 пати вика нема атмосфера на стадионон ...ццц будала
Во се бе брат,играме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби ве тепаме,3 титули по ред што сакаш повеќе да ти кажам.Во што? Во се? И тоа светлосни години?
Abe brat ne sa smej na tuga nesreka uti nisto ne e vecno eden den meckata ki zaigrae i na vasa vrata jebiga ovo je Balkan!Во се бе брат,играме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби ве тепаме,3 титули по ред што сакаш повеќе да ти кажам.
Не ми беше работа вас да ве мешам,немам против тебе,ама ме нервираат такви луѓе бопиче што не ценат туѓ успех и труд!
Успех?? Пиша успех, или ја сум ослепел скроз?? Зрачи мониторов нек си ебе матер...Во се бе брат,играме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби ве тепаме,3 титули по ред што сакаш повеќе да ти кажам.
Не ми беше работа вас да ве мешам,немам против тебе,ама ме нервираат такви луѓе бопиче што не ценат туѓ успех и труд!
Кај нас кога играше мечката вие се смеевте затоа сте сега тука каде што сте,тоа време кај нас помина.А искрено мислам дека сте многу далеку од одлична екипа која барем малку ќе наликува на нешто слично како пред 10 години.Abe brat ne sa smej na tuga nesreka uti nisto ne e vecno eden den meckata ki zaigrae i na vasa vrata jebiga ovo je Balkan!
Inace za razlika od predhodnite godini Zvezda deka deka e poracistana a veke od vaa i vo narednite godini trebe da sa osete stariut sjaj!
1)Тоа “три титули по ред“ е привремено и променливо. За вакви работи се гледа севкупно, значи тука сме пред вас.Во се бе брат,играме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби ве тепаме,3 титули по ред што сакаш повеќе да ти кажам.
Не си во право. Вашиот претседател како и луѓето “од сенка“ не се ништо подобри од нашите. Додека ваквите креатури ги водат клубовите, нема да тепаме Арсенали во важни утакмици.Кај нас кога играше мечката вие се смеевте затоа сте сега тука каде што сте,тоа време кај нас помина.А искрено мислам дека сте многу далеку од одлична екипа која барем малку ќе наликува на нешто слично како пред 10 години.
vac druze,partizan e podobropostaven od zvezda i ima bolja selekcija na igraci,lugje vo klubot sto si ja vrsat taa rabota podobro od istite takvi vo zvezda.tuka partizan e podobar,ali NEMOJ NI SLUCAJNO da pravis paralela pomegju navivacite na ovie 2 kluba.sever na marakana e sekoj mec taka pun i spremen ,kako zvezda da igra evro mec,bi pomislil nekoj neupaten. da ne ja sirime sega temata,i da sporeduvame gostuvanje na grobari vo srceto na evropa,brisel so SMESNI 700,800 dusi sprema invazijata na cigani na bratislava,okolu 2500!! tuka se stava kapa (onaa sto ima zastita i za usite da ne ti bide ladno) i se kjuti...e toa ti e rabotataиграме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби тепаме,3 титули по ред.....
Извини,а за тебе што треба да е успех(за екипа од Балкан) да освои ЛШ а ?? или па можеби Лига Европа?Доволно ли е за да биде успех(по твое)?Успех?? Пиша успех, или ја сум ослепел скроз?? Зрачи мониторов нек си ебе матер...
700 X 3=2100.....i po 3 da gi mnozime ovie "tvoite" pak nemozat da dojdat do cifra 2500! probaj pomnozi gi so povekje od 3,ke dojde nekako esapot...[/COLOR]И што ако отишле 2500 во Братислава,зошто отишле? Сигурно да пробаат некоја Салата
Не ми е јасно каков е тој ваш УСПЕХ, во три години да не освоиш ниеден бод?? Ама кажав и прееска, и ќе кажем пак зошто очигледно не сте ме разбрале. Малите клубови се задоволуваат со учество, големите со бодови и титули.Извини,а за тебе што треба да е успех(за екипа од Балкан) да освои ЛШ а ?? или па можеби Лига Европа?Доволно ли е за да биде успех(по твое)?
--- надополнето ---
И што ако отишле 2500 во Братислава,зошто отишле? Сигурно да пробаат некоја Салата